Forum » Omrežja in internet » Se da naštimati GMAIL - potrdilo o prejemu emaila?
Se da naštimati GMAIL - potrdilo o prejemu emaila?
ynos ::
Nekaj sem sprobaval in mi ne rata.
Zanima me če je kdo lastnoročno poskusil naštimat potrdilo o prejemu pošte in je poslal mail na XYXYXYX@gmail.com ..... oseba , ki si lasti poštni predal XYXYXYY@gmail.com je odprla prejeto pošto, ti pa na mail dobiš obvestilo o prebranem sporočilu.
Pomembno je, da ta oseba prebere na internetnem vmesniku www.gmail.com in ne z mail clientom.
Hvala. :)
Zanima me če je kdo lastnoročno poskusil naštimat potrdilo o prejemu pošte in je poslal mail na XYXYXYX@gmail.com ..... oseba , ki si lasti poštni predal XYXYXYY@gmail.com je odprla prejeto pošto, ti pa na mail dobiš obvestilo o prebranem sporočilu.
Pomembno je, da ta oseba prebere na internetnem vmesniku www.gmail.com in ne z mail clientom.
Hvala. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41781 (4632) | Reloaded |
» | Pika v poštnih naslovih ?Oddelek: Informacijska varnost | 2142 (1450) | kunigunda |
» | Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23437 (17154) | AštiriL |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25196 (11826) | donvito |
» | isto ime v gmailu - latinica oz. cirilicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1031) | jype |