» »

Duron 1Gh (Morgan)

Duron 1Gh (Morgan)

shark16 ::

Imam namen kupiti ta procesor, pa me zanima, če že kdo ima izkušnje z njim? btw, slišal sem da se ne navijajo najbolje. je to res?:\

ChiefThunder ::

morgani so ugodna low cost rešitev, manj se grejejo, sam se mal slabše navijajo, tam nekje za 200mhz...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

OZZY ::

koker vem amd ne bo izdal durnonov na morgan jedru hitrejših od 1.2GHz, kar ti pove, da je meja navijanja
tam nekje.
Potem pa bo rpešel na 0,13 mikronsko izdelavo duronov, kar pa bo verjetno spet raj za navijače.

Jaz tudi razmišljam o nabavi tega procesorja. Samo ne vem ali se odklepa na isti način kot stai ali je traba z sekundnim lepilom zapolnit in potem odklenit. A kdo to ve.
Go with the flow.

kokr vem, se morgani odklepajo isto kot stari duroni...

msmiha ::

Meni se pa zdi, da se Duroni odklepaj z lepilom in pa elektro prevodno pasto, ker so ravnotako organsko pakirani.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

morgani imajo keramično pakiranje, navijajo se pa po starem... kle

BendeR ::

Pa je že znano kdaj pridejo novi duroni z novim 0.13 jedrom na tržišče.Btw bojo sploh šli na starejše plate npr. abit kt7a (v 1.1)?

OZZY ::

Mislim da pridejo enkrat sredi leta ali pa malo prej.
Go with the flow.

BendeR ::

Kaj pa je že znano če bodo kompatibilni z starejšimi platami v mislih mam abit kt7a v1.1?:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Duron 1.3 ali Athlon XP 1600+

Oddelek: Kaj kupiti
221772 (1421) HUDiR
»

0,13mikronski Celeron zunaj!

Oddelek: Novice / Procesorji
231839 (1839) rc-car
»