» »

Piščalka za psa

Piščalka za psa

R33D3M33R ::

Zanima me kje v Ljubljani naj kupim piščalko za psa - tako seveda, ki jo sliši le pes in ni moteča za ljudi. Prosim če mi poveste točno lokacijo (naj bo v bližini centra ali pa interšpara Vič (se mi zdi da je to nekje na jugu :)) )
Zanimajo me še vaše izkušnje. Kako ste pripravili psa do tega da se je na pisk odzval? Moj se odziva na govor in žvižge, ampak sčasoma se naveličam govoriti oz. žvižgati, ker ga pustim da prosto teka naokoli, ko greva na sprehod. Je pa še mlad.

Hvala za odgovore!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Imogen ::

Poskusi v trgovinah z hobby programom, kjer pač prodajajo vse za živali. Moj fant jo je sicer kupil v trgovinah z igračami in deluje. Imam tudi sama doma psa, bernskega planšarja, pa se tudi jaz kdaj naveličam žvižgati :) . Kaj naj ti še rečem, malo prebrskaj okoli, pa srečno. ;)

Everyday is like Sunday, everyday is silent and grey.

Vice ::

Te frulice drugače niso neslišne za človeka, je pa pes, da se pes hitreje odzove kot na žvig. Drugače je pa še vedno bolje, da se ti pes odziva na ukaz, ker boš frulico zelo verjetno pozabil doma takrat ko jo boš najbolj rabil.

St@jler ::

Trgovina Lovec na Gosposvetski (nasproti Hotela LEV).

R33D3M33R ::

Hvala za nasvete. Pogledal sem v Lovcu pa jih žal niso imeli, saj so namreč pošle. Cena pa naj bi bila le 700sit - sem mislil da bo precej več. Če ve še kdo za kako trgovino kar na plan z njo. Jaz pa bom tako ali tako jutri šel malo po Ljubljani, mogoče najdem kako trgovino.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tracker za psa

Oddelek: Kaj kupiti
357363 (5311) [D]emon
»

majhni ljudje z velikimi psi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17454940 (50963) BRBR

POMOČ NUJNO! [Zavetišče Horjul] (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15544796 (42413) Gandalfar
»

prepovejmo pse v mestih! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10923603 (21852) krneki0001
»

Hišni ljubljenčki (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
556863 (6196) BigWhale

Več podobnih tem