Forum » Zvok in slika » Virtual Dub tezava
Virtual Dub tezava
JanezH ::
Zivjo,
imam vprasanje glede Virtual Duba. S TV tunerjem sem zajel film ampak se zvok ne ujema s sliko, ker se je nekaj zalomilo. To bi mi se nekako uspelo popraviti. Ampak cudno je to, da tudi ko je z zajetim filmom vse vredu in ko predvajam ta film v Virtual Dubu, se tu film vrti hitreje kot predvaja zvok, ceprav je framerate pravilno nastavljen. Torej na zacetku sta film in zvok usklajena, ko pa pride film do konca pa je zvok npr. sele na 3/4.
Kako oziroma kje bi to odpravil?
lep pozdrav
imam vprasanje glede Virtual Duba. S TV tunerjem sem zajel film ampak se zvok ne ujema s sliko, ker se je nekaj zalomilo. To bi mi se nekako uspelo popraviti. Ampak cudno je to, da tudi ko je z zajetim filmom vse vredu in ko predvajam ta film v Virtual Dubu, se tu film vrti hitreje kot predvaja zvok, ceprav je framerate pravilno nastavljen. Torej na zacetku sta film in zvok usklajena, ko pa pride film do konca pa je zvok npr. sele na 3/4.
Kako oziroma kje bi to odpravil?
lep pozdrav
Loki ::
Nisem sicer expert na tem podrocju, ampak verjetno bi se kaj dalo narediti z kaksnim programom za editanje filmov, denimo Adobe Premiere.
matevzm ::
V principu bi moralo tezavo odpraviti, ce das Change so video and audio durations match. Potem posnemi, pojdi ven iz Duba in poskusi. Mogoce bo delalo, na ta nacin naj bi se to odpravljalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15076 (8482) | Revenant |
» | ImageReadyOddelek: Programska oprema | 1111 (990) | cartman1 |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3422 (2325) | teoo |
» | usklajevanje zvoka in slikeOddelek: Zvok in slika | 1894 (1668) | CaqKa |
» | divx in sinhronizacija zvokaOddelek: Zvok in slika | 1502 (1189) | gumby |