Forum » Operacijski sistemi » Kurzor od miške zmrzuje
Kurzor od miške zmrzuje
Ali-baba ::
Imam problem z miškinim kurzorjem, ki zmrzne in ponovno dela in spet zmrzne, .... Sistem je xp na novo naložen. Driverji za matično ploščo so najnovejši iz spletne strani. Ena stvar je, ki jo imam na sumu je ram, ki me je že Sisoft. sandra opozorila, da je unregistered. Ta problem vidim prvič in se mi ne sanja kaj bi lahk bilo. Ko miška zmrzuje sistem deluje brez problema. Probal sem dati v druge usb slote pa je še vedno isti problem.
Konfiguracija:
MB: GIGABYTE K8N51GMF
Proc: Sempron 2800+
Ram: 2x256 2700 DDR
HD: Hitachi Deskstar 160GB, Sata II-300
Konfiguracija:
MB: GIGABYTE K8N51GMF
Proc: Sempron 2800+
Ram: 2x256 2700 DDR
HD: Hitachi Deskstar 160GB, Sata II-300
To live is to die
R33D3M33R ::
To da je ram unregisterd to seveda ni napaka. Registered ram je namenjen sistemom, ki naj bi bili bolj stabilni, je počasnejši in dražji.
Poskusi odstraniti gonilnike za miško in ponovno zaženi računalnik. Mogoče ti kaka naprava moti delovanje miške. Si dodal kak USB modem ali kaj podobnega? Si mogoče spreminjal nastavitve v BIOSu?
Poskusi odstraniti gonilnike za miško in ponovno zaženi računalnik. Mogoče ti kaka naprava moti delovanje miške. Si dodal kak USB modem ali kaj podobnega? Si mogoče spreminjal nastavitve v BIOSu?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
OrlyTM ::
a ti mreza OK dela ... sam sm vidu pobodn problem, k je mrezna srala ... mal tu posnoraj ...
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Hvala za hiter odgovor.
suprpp: Miško bom probal dati v ps2. Vendar bi vseeno rad rešil problem. Trenutno nič ne morem ker nisem doma.
R33D3M33R: nič nisem dodajal. V biosu sem dal optimized, in dal enabled mouse usb suport. Definitivno bom odstranil gonilnike od miš. Sam pol bo sistem samodejno spet inštaliral iste gonilnike. A je možno da bi šel na uradno stran pa povlekel driverje za miš?
OrlyTM: ja mrežna neki serje, nikakor noče najti omrežja. Kaj lahko pogledam?
Aja še najnovejši bios sem dal.
suprpp: Miško bom probal dati v ps2. Vendar bi vseeno rad rešil problem. Trenutno nič ne morem ker nisem doma.
R33D3M33R: nič nisem dodajal. V biosu sem dal optimized, in dal enabled mouse usb suport. Definitivno bom odstranil gonilnike od miš. Sam pol bo sistem samodejno spet inštaliral iste gonilnike. A je možno da bi šel na uradno stran pa povlekel driverje za miš?
Aja še najnovejši bios sem dal.
To live is to die
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ali-baba ()
OrlyTM ::
hja ... pol je skor zihr to to ... mrezna ne najde omrezja, zato ti zmrzuje miskin kurzor (isti problem sm jst mel ze parkrat na razlicnih masinah) ... kaj pogledat? Hja ... ce je kabl OK, ce je mrezna OK (probi s kako drugo), mogoc sam slot na plati zamenat (mrezno v drug slot) ... to mal pocekirej ...
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
Mreža je integrirana. Bom probal še z drugim kablom. Če ne bo šla nazaj v štacuno za drugo razen če je to splošna rak-rana teh plat. Hvala za pomoč.
Lp, Alio
Lp, Alio
To live is to die
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje FX5900 v FX5950 U (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5950 (4584) | [_MW_] |
» | disk ribaOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1091) | matevzm |
⊘ | Windows XP RC1 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6127 (4850) | andrej |
» | AMD Tbird 1.33ghz pa DDR Ram ? Kera plata ?Oddelek: Kaj kupiti | 1680 (1450) | evoice |
» | RAID kontroler (abit kt7)Oddelek: Strojna oprema | 2073 (1874) | Igor |