Forum » Izdelava spletišč » Ocenite to stran MyDailyStuff.com
Ocenite to stran MyDailyStuff.com
amd64bit ::
Torej predvsem me zanima kaj se vam zdi da še manjka na strani. Kritik kot npr. "ni dobra" brez kakršnekoli obrazložitve, zakaj ni dobra ne potrebujem. Torej povej kaj te moti in predvsem zakaj, kaj bi dodal in kaj bi spremenil.
MyDailyStuff
MyDailyStuff
WinsuckeR ::
Oblikovanje mi ni vsec-je neizverno in daje obcutek zgubljenosti, ledbecnosti (kar povzroci ogromno bele barve, ki daje vsakemu cloveku, ki je kdajkoli odprl Word obcutek da je stran prazna. Torej-barve..vsaj malo temnejsa sivkasta. Sam koncept pa mi je zelo vsec. Tako da..se malo dovrsi oblikovanje.
Spremeni naslove-ker ne grejo v koncept (vsaj fonte).
Seveda je to samo moje mnenje..
Spremeni naslove-ker ne grejo v koncept (vsaj fonte).
Seveda je to samo moje mnenje..
gregy ::
zgornji del je prepust .. kaksen kontrast bi bil zelo dobrodosel. Tako kot je, niti gumbi niso centrirani .. nekaksno grafiko ali kaj podobnega .. in pa celotni strani malo več kontrsastov .. je prevec bledo vse skupaj, kot je ze Winsucker rekel. Drugače pa bo namen strani...?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
Ja s tem, da je design prepust se strinjam. Celotni design sem naredil sam čeprav nisem designer ali kaj podobnega, kakega profesionalca pa trenutno ne mislim najemat ker želim narediti vse od a do ž sam. Vem da je treba še veliko narediti, ampak počasi se daleč pride.
Namen strani je v bistvu to, da se obiskovalec malo pokratkočasi na moji strani, pogleda kak posnetek ali prebere kako novičko. Imam namen še dodajati sklope ampak trenutno še izbiram kaj bi dodal.
Lp
Namen strani je v bistvu to, da se obiskovalec malo pokratkočasi na moji strani, pogleda kak posnetek ali prebere kako novičko. Imam namen še dodajati sklope ampak trenutno še izbiram kaj bi dodal.
Lp
Tody ::
še zmeri maš belo ozadje, oba menija sta v kurcu, ker ne iztopa nič kaj bi se splačalo kliknt, zmedo ti dodatno dela še googlov adwords... levi meni spremeni oz bolj oblikuj ...
Ozadje je namenoma belo, ker so mi všeč svetle strani. Zmešnja z adsense linki mora biti, da sploh kdo klikne na njih in imam jaz posledično kaj od tega. Kako si pa mislil da bi bolj označil določene linke mi pa ni jasno, imaš dve navigaciji, levo in osrednjo ostalo so pa samo linki.
vidiš tvoja bistvena napaka, je da hočeš obiskovalca zajebat in ožet... Če delaš spletno stran za zabavo jo delaj za zabavo ne pa profit... Za profit se dela vsebino... Samo moje mnjenje...
Vanquish ::
amd64bit ti streamaš zadeve iz youtube, si sigurn da je to legalno? kradeš objave drugih...
Hm... če ti ponudijo kodo za streamanje in še dopišejo da deluje ta koda na blogih, myspace in še marsikje drugje in nikjer ne napišejo kakršnekoli prepovedi, bi rekel da je to z njihove strani dovoljeno. V bistvu si oni s tem pridobivajo obisk, ker po vsakem ogledanem filmu se pojavijo linki na njihovo stran. Dolgoročno imam tudi namen, da bodo lahko uporabniki sami uploadali svoje vsebine, vendar moram najprej dobiti nek redni obisk.
Brilko ::
Tody tole je blo pa napisano kr na pamet. Problem je, da nekateri ne uberejo primerne strategije kot recimo avtor teme.
no ja sej isti kurac, ti strmiš za tem da bo tvoj page bil obiskan od ene osebe večkrat v nekem obdobju ne pa da bo ena špica potem ko objaviš temo v kakem takem forumu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4974 (3791) | Bela01 |
» | Ocenite web: zasebna zobna ambulanta (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5670 (4225) | Cokolesnik |
» | Ocena ene male strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6801 (5337) | #000000 |
» | Prenova spletnega mesta Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 11949 (9157) | poweroff |