Forum » Pomoč in nasveti » Kako pritrditi Canon S3 na teleskop??
Kako pritrditi Canon S3 na teleskop??
Dreams ::
Pozdravljeni,
Zanima me, kako bi pritrdil Fotoaparat CANON S3 na teleskop?
Ali obstajajo kaki adapterji ?
Namreč kupujem nov teleskop in me zanima ali bom lahko nanj namestil moj fotoaparat.
LP
Zanima me, kako bi pritrdil Fotoaparat CANON S3 na teleskop?
Ali obstajajo kaki adapterji ?
Namreč kupujem nov teleskop in me zanima ali bom lahko nanj namestil moj fotoaparat.
LP
ASUS P4P800E-Deluxe, Intel4 2,4GHz, Msi 6600GT,
2x512Mb DDR 400, Maxtor 80Gb ATA133, Q-tec 450W
2x512Mb DDR 400, Maxtor 80Gb ATA133, Q-tec 450W
24eso4 ::
na telesko pe se glih ne spozanam za prvo silo ga bi zalepu gor z izoljr trakom
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 24eso4 ()
DonPierre ::
Ker sprašuješ če obstajajo, potlej maš tukile potrditev. Postavlja pa se vprašanje, kako to dobiti. Sem ravno včerej študiral dotične zadeve ker mam enak aparat in imam namen v bližnji prihodnosti kupiti teleskop. Rabiš pa poseben okular z navojem ter nastavek za fotoaparat. Kolkr sem ugotovil, ima ta firma zastopnika v Munchnu. Verjamem pa, da se kaj takega dobi tudi pri nas, samo jest tega še nism odkril - zaenkrat.
Lp
Lp
Mitch ::
Bojim se, da ne bo šlo. Ti namreč potrebuješ zrcalno - refleksni fotoaparat ali s tujko SLR. Kot sem gledal je Canon S3 navaden, kompaktni model kar pomeni, da ima nezamenljiv objektiv. Drugače pa potrebuješ t.i. T - člen za pritrditev fotoaparata na teleskop.
LP, Mitch
LP, Mitch
bosto ::
ma .. teh adapterjev je vsesorte, od posebnih za vsak aparat posebi, do bolj ali manj unverzalnih .. vprasaj se tukaj : www.astronom.si, tule ti bojo pomagali tako ali drugace da prides do tega kar zelis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup cenejšega TELESKOPAOddelek: Loža | 1349 (1142) | jest10 |
» | Popolni lunin mrk 3. marca zvečer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16330 (11722) | gzibret |
» | Najava meteorskega dežja leonidov 19. novembraOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5712 (4298) | user4683 |
» | kje, kako in kakšen teleskom naj kupim?Oddelek: Loža | 2098 (1772) | Dr Evil |
» | teleskop (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9927 (9005) | Barakuda1 |