Forum » Omrežja in internet » adsl kakšno hitrost??
adsl kakšno hitrost??
strongman ::
Pozdravljeni
Odločam se za nakup adsl. Obljubili so mi da bo v kratkem zgrajena centrala in da ga dobim. Zanima me kako hitrost naj izberem. Predvsem bom vlekel iz neta filme muziko itd. Če vzazmem primer 1Mb/s
ali je realno pričakovati prenos 100kbit/s
Predvsem me zanimajo programi p2p. Pri ISDN je težko kaj potegnt dol ker gre ful počas. Zdaj če bo 1Mb/s prepočasn bi vzel 4Mb/s. Recimo če mi en film potegne v 2 urah bi bil kar zadovoljen.
hvala za odgovore
Odločam se za nakup adsl. Obljubili so mi da bo v kratkem zgrajena centrala in da ga dobim. Zanima me kako hitrost naj izberem. Predvsem bom vlekel iz neta filme muziko itd. Če vzazmem primer 1Mb/s
ali je realno pričakovati prenos 100kbit/s
Predvsem me zanimajo programi p2p. Pri ISDN je težko kaj potegnt dol ker gre ful počas. Zdaj če bo 1Mb/s prepočasn bi vzel 4Mb/s. Recimo če mi en film potegne v 2 urah bi bil kar zadovoljen.
hvala za odgovore
L.P.
'FireSTORM' ::
odvisno od file-a ki ga dljaš
če je dobro pokrit(zadost semen, seeds)
potem ti bo vleklo nad 100kB/s, skoraj konstantno
če pa je slabo pokrit pa tolko kolko ti lahko vsi seederji uploadajo(in leacherji neko malenkost)
če je dobro pokrit(zadost semen, seeds)
potem ti bo vleklo nad 100kB/s, skoraj konstantno
če pa je slabo pokrit pa tolko kolko ti lahko vsi seederji uploadajo(in leacherji neko malenkost)
Those penguins.... They sure aint normal....
Klemzz ::
če boš vleku eno stvar naenkrat je prek zadost 1Mb/s, če boš pa več stvari naenkrat pol pa 4Mb uzam
DominusSLO ::
Vzami 1mb in boš videl... Še vedno lahko naknadno vzameš hitrejšega.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
fabrskd ::
Dost maš 1MB. Majo pa prov itak poj lohk povečaš. Bl je važn kerga ponudnika si izbereš. Da ne boš skoz offline. Ne da bi slabo reklamo delov sam SIOL ni kul. Nakonc pa sma izber. Čeprov mam ADSL mislm da kabl še zmei rula. Ne vem no toj sam moj menje. Bojo še drugi kj več povedall.
Screw you guys i'm going home!!!
fabrskd ::
Aja še pozabu sm neki. Film realno gledano u 2h ne boš mel dol. To je enkrat ena. Itak maš skoz pržgan komp tko da ti bo mora sa pru dan sj poj se ti zloada sprot. Noro ma pa G-kabel k ma svoj FTP s tm ti pa prenese u 2h ja. 100 kbs lohk prčakuješ na torrentih drgač iz kakšnih močnih serverjev. Ostalo je pa itak pufl.
Screw you guys i'm going home!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siolov ADSL 2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13867 (7870) | Jan987 |
» | adsl siol problemi!!Oddelek: Omrežja in internet | 2200 (2006) | mozetic8 |
» | Pocenitev dostopa do ADSL za ponudnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14279 (8999) | micron1 |
» | wireless LAN (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4772 (3525) | pujsek_ |
» | LAN v Sloveniji ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5170 (4365) | PaJo |