Forum » Zvok in slika » RenderMan
RenderMan
sebaboss ::
Kako sploh odpreti pixarjev animacijski program RenderMan for Maya in kaje ga odpreti.... sploh nima ikone za zagon
če kdo ve....
LP
če kdo ve....
LP
McClane ::
vse piše v priloženih navodilih...tako da močno dvomim da imaš legalno verzijo, drugače bi tudi vedel da je to plugin in ne samostojen program.
mc
mc
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Ja je legalno ker je free to download sam vseen nevem kaj nej nardim da bo delal
please, help
please, help
McClane ::
ko ga inštaliraš ga moraš v Mayi še naložiti v njenem plugin Managerju, potem se ti pojavi dodaten meni Renderman in po raznih menijih še dodatne funkcije povezane z njim. Poleg tega si moraš izbrati Renderman kot default render engine drugače ti bo še naprej Maya delala z sedanjim.
Močno priporočam da prebereš navodila ker je vse to tam lepo razloženo...če se ti zatakne že pri tako osnovni stvari Rendermana verjetno ne potrebuješ..Kaj pa je narobe z vgrajenim mental rayem da ti ni ok?
Močno priporočam da prebereš navodila ker je vse to tam lepo razloženo...če se ti zatakne že pri tako osnovni stvari Rendermana verjetno ne potrebuješ..Kaj pa je narobe z vgrajenim mental rayem da ti ni ok?
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
sploh ni problema v programu maya ampak je zgodba sledeča:
ko sem obiskal pixarjevo stran (zaradi filma cars ki se mi je zdel fenomenalen) sem tam našel link za brezplačen renderman....ker mi je bil film zelo všeč sem si mislil zakaj pa tudi jaz nebi naredil kakšne take kul slikce...in sem snel program...sploh nisem vedu da ga moreš z nevem čim uporablat ker z animacijami sploh še nimam izkušenj
LP
Seba
ko sem obiskal pixarjevo stran (zaradi filma cars ki se mi je zdel fenomenalen) sem tam našel link za brezplačen renderman....ker mi je bil film zelo všeč sem si mislil zakaj pa tudi jaz nebi naredil kakšne take kul slikce...in sem snel program...sploh nisem vedu da ga moreš z nevem čim uporablat ker z animacijami sploh še nimam izkušenj
LP
Seba
bluefish ::
Maya je odličen program za modeliranje, vendar je do takih "slikic", kot izgleda film Cars, še dolgo časa. Oglej si vodiče, malo eksperimentiraj,... čez nekaj časa boš morda uspel ali pa obupal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6811 (5849) | kobilica |
» | RENDER?!?!Oddelek: Strojna oprema | 1602 (1382) | HyperGL |
» | za uporabo 3ds max-aOddelek: Kaj kupiti | 1104 (907) | Jst |
» | Renderiranje filmov v realnem času?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2018 (2018) | darh |
» | Test grafičnih kartOddelek: Zvok in slika | 1545 (1240) | kuglvinkl |