Forum » Pomoč in nasveti » Windows Update!??
Windows Update!??
TheOne21 ::
LP..
Imam windows sp2.Ubistvu sem inštaliral piratske win.sp1 in nato original sp2 update..ok problem je sledeč.
na računalnik mi je normalno downloadalo update za windows..in potem ko sem zresetiral računalnik mi je napisalo da to ni prava kopija windowsow in potem je biw znakec kupi ali pa nadaljuj se pravi v windowse(tisto mi je pokazalo v logonu...)in mene samo zanima kako odstraniti ta update..v add/remove programs se ga neda ker to piše..je še kaka druga možnost za zbrisat ta update,ker me to zelo moti ker mi stalno teži..
aja ta update se pa kliče WINDOWS GENUIE ADVANTAGE NOTIFICATIONS(KB905474)
HVALA ŽE VNAPREJ..
Imam windows sp2.Ubistvu sem inštaliral piratske win.sp1 in nato original sp2 update..ok problem je sledeč.
na računalnik mi je normalno downloadalo update za windows..in potem ko sem zresetiral računalnik mi je napisalo da to ni prava kopija windowsow in potem je biw znakec kupi ali pa nadaljuj se pravi v windowse(tisto mi je pokazalo v logonu...)in mene samo zanima kako odstraniti ta update..v add/remove programs se ga neda ker to piše..je še kaka druga možnost za zbrisat ta update,ker me to zelo moti ker mi stalno teži..
aja ta update se pa kliče WINDOWS GENUIE ADVANTAGE NOTIFICATIONS(KB905474)
HVALA ŽE VNAPREJ..
- zaklenil: OmegaBlue ()
iMark ::
He, meni tudi to teži ...če te tko moti pač kupi licenčne Winse in bo, če boš pa šow na visto se ti ne splača zdej kupovat licence.
RedStar ::
WGA je Microsoft-ov program, ki preveri tvojo različico Windows XP in te obvesti o tem, da jo potrdiš. Če imaš original to sploh ni poblem problem, če pa imaš piratski Windows pa moraš za to poiskat patch.
Sicer pa ker si omenil, da imaš piratske Windows-e pa ne pričakuj odgovora.
Preberi: Pravila!
Sicer pa ker si omenil, da imaš piratske Windows-e pa ne pričakuj odgovora.
Preberi: Pravila!
ZdravkoČolič ::
hah men na tadrugmu računalniko sploh v win. ni hotl pridt k sm inštaleru SP2- sm jih mogu še enkrat naložit, maš še srečo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZdravkoČolič ()
OmegaBlue ::
So ti lepo povedali. Podpore pri piratski opremi ne dajemo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Restartanje računalnika brez opozorilOddelek: Programska oprema | 1215 (1096) | SynTax64 |
» | Naslednik WGA je tuOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11001 (8989) | Bistri007 |
» | Pomoc!Mp3 se mi nikakor ne poveze z rac. OMGOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 981 (891) | janezek101 |
⊘ | service pack 2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1406 (1267) | Stajerc |
» | Konec podpore za piratske kopije MS Windows (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19671 (8203) | KontraCepec |