Forum » Pomoč in nasveti » hitachi 120 gb in klikanje diska
hitachi 120 gb in klikanje diska
waters ::
Disk star 3 leta mi velikokrat klikne, občasno pa samo zmrzne računalnik. Nujen reset potreben.
Ker je Hitachijev disk sem probal z Drive Fitness Test (v4.08) a mi ne pokaže nobene napake. Je lahko vseeno to napaka na disku ali mislite da je kaj drugega - kontalkti, matična, kabel (sem že menjal a isto)
LP
Ker je Hitachijev disk sem probal z Drive Fitness Test (v4.08) a mi ne pokaže nobene napake. Je lahko vseeno to napaka na disku ali mislite da je kaj drugega - kontalkti, matična, kabel (sem že menjal a isto)
LP
waters ::
Tudi ta ne kaže nič posebnega. Health 77% OK, performance 77% Excellent, temperatura 42 c.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 45 dnevni garancijski rok, ista napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 6982 (5525) | Seljak |
» | Opozorilo za diskOddelek: Pomoč in nasveti | 6496 (5799) | fr4nc |
» | Uveljavljanje stvarne napake - prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16555 (15095) | St235 |
» | Reklamacija diska maxtor 80GB in zajebancija s strani prodajalcaOddelek: Pomoč in nasveti | 4412 (20) | SepoX |
» | CHKDSK vsakic ko se nalaga WinXP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2646 (2420) | Mirč |