Forum » Pomoč in nasveti » zvocna zgine
zvocna zgine
branee ::
Torej kot naslov topica ze kaze mam problem z zvocno. Problem se je pojavil zdej pred kratkim (ksn tedn). Fora je v tem da kr na en random cajt mi zgine zvok in k hocm pogledat v Control Panel mi kaze da pac nimam nobenga mixerja (torej zvocne) na voljo... tut k kliknm na zvocnicek v desnem spodnjem kotu mi napise da nimamo nobenga sound mixerja na voljo in da nej grem v Add Hardware in blablabla. Ce pa dejansko grem pod hardware in na koncu zberem zvocno mi napise da "This Device is working properly"... ?
Kaj naj naredim da mi nebo random windows kr pozabu zvocne ? Se mi zdi da se je zacel pojavlat ta problem odkar sm zacel igrat GTA: SA in morem pred vsakim igranjem jt v dxdiag in dat pod sound acceleration na BASIC da mi ne preskakuje zvok v GTAju.
Hvala za pametne odgovore.
Kaj naj naredim da mi nebo random windows kr pozabu zvocne ? Se mi zdi da se je zacel pojavlat ta problem odkar sm zacel igrat GTA: SA in morem pred vsakim igranjem jt v dxdiag in dat pod sound acceleration na BASIC da mi ne preskakuje zvok v GTAju.
Hvala za pametne odgovore.
branee ::
Creative Sound Blaster Live! 5.1
Drugac sm zdej najdu resitev in sicer sm sou pod services.msc ter poiskal process Windows Audio ter ga ponovno Startu ker je biu ocitno Stoppan.
Zdej me pa zanima kako bi lahko zvedu ker program je v konfliktu s tem procesom da se je kr sam od sebe stopu?
Se SS ce kej pomaga ->
Drugac sm zdej najdu resitev in sicer sm sou pod services.msc ter poiskal process Windows Audio ter ga ponovno Startu ker je biu ocitno Stoppan.
Zdej me pa zanima kako bi lahko zvedu ker program je v konfliktu s tem procesom da se je kr sam od sebe stopu?
Se SS ce kej pomaga ->
Enron x86 ::
Ce mene vprasas ma probleme z zvokom prav ta igra, GTA: SA. Ko sm jest se uporablu integrirano zvočno kartico se mi je po enih desetih sekundah kista kar resetirala. Po dolgih mukah sm pa poskusu se z zamenjavo driverjev od zvočne (prej Nvidia, pol pa Realtek) in je delal bolje; zvok je sicer vsake tolk časa utihnu pa pol prsu nazaj; vsaj resetiral se pa ni vec.
Pomojem bi blo dobr de si dobis kaksn patch za igro ce obstaja, pa se to poglej da mas najnovejse driverje za zvočno.
lp
Pomojem bi blo dobr de si dobis kaksn patch za igro ce obstaja, pa se to poglej da mas najnovejse driverje za zvočno.
lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
MTm2H37rqt7B ::
To se tud men dogaja. Ponavad okol 3AM zacne svchost.exe proces na polno ribat. Ga killas, in se ti ugasne Windows Audio service.... weird stuff..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem v suse linux-uOddelek: Operacijski sistemi | 1096 (922) | rdecaluc |
» | Kje je problem ? (AC3-zvočna-5.1 zvočniki)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (1100) | DJ-DUST |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5962 (4650) | BlackHole |
» | Linux in integrirana zvočna karticaOddelek: Operacijski sistemi | 981 (906) | Malinovc |
» | Linux -- ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3583 (3145) | CWIZO |