Forum » Elektrotehnika in elektronika » Vezava več elektronskih komponent - pomoč
Vezava več elektronskih komponent - pomoč
genius3866 ::
Komponente:
1. TV Gorenje z 2 x scart + antenski vhod
2. VCR Sony z 1 x scart(line-1( TV) in in ter out vhod oziroma izhod,
3. DVD RW Hyundai HDD - 1000 z 80 giga diskom z in in out antenski ter scart input in scart output + ostali s video vhodi, 5.1 itd...
Zanima me, če je možno povezat tako, da bi si določene video kasete presnel na disk DVD_RW in nato na DVD disk ?
Probal sem svašta, vendar ni nič.
Dosedaj sem imel zvezano tako, da so bile priklopljene vse komponente in delale tako, da sem preklapljal z AV na daljincu od TV, kasete pa ni snemalo na trdi disk DVD RW.
Vezave:
1 scart na tv je bil zvezan v scart output na DVD RW,
2 scart na tv je bil zvezan v scart VCR,
antenski črn kabel je bil zvezan v out na tv 75 omski izhod na DVD RW,
kabel kabelske TV je bil zvezan v in vhod na DRD RW.
Če se da, naj prosim kdo po kmečko napiše, ker nisem baš od tehnike.
Hvala za nasvet
1. TV Gorenje z 2 x scart + antenski vhod
2. VCR Sony z 1 x scart(line-1( TV) in in ter out vhod oziroma izhod,
3. DVD RW Hyundai HDD - 1000 z 80 giga diskom z in in out antenski ter scart input in scart output + ostali s video vhodi, 5.1 itd...
Zanima me, če je možno povezat tako, da bi si določene video kasete presnel na disk DVD_RW in nato na DVD disk ?
Probal sem svašta, vendar ni nič.
Dosedaj sem imel zvezano tako, da so bile priklopljene vse komponente in delale tako, da sem preklapljal z AV na daljincu od TV, kasete pa ni snemalo na trdi disk DVD RW.
Vezave:
1 scart na tv je bil zvezan v scart output na DVD RW,
2 scart na tv je bil zvezan v scart VCR,
antenski črn kabel je bil zvezan v out na tv 75 omski izhod na DVD RW,
kabel kabelske TV je bil zvezan v in vhod na DRD RW.
Če se da, naj prosim kdo po kmečko napiše, ker nisem baš od tehnike.
Hvala za nasvet
Moja beseda je zakon!
bzp ::
OUT na VCR pelji direktno v IN na DVD, iz DVD pa potem OUT na TV (da bos videl kaj sploh presnemavas). A bos uporabil scart ali cinc povezavo je tvoja odlocitev glede na razpolaganje s kabli. Ce imas moznost, probaj oboje in uporabi tisto ki bo imela manj suma (no ja, glede na to da je izvor VCR, bo sum vedno prisoten )
genius3866 ::
V mojem primeru scart iz scarta VCR (edini) v scart in na DVD RW. Kam pa pol antenski kabel od kabelske - v in na VCR ali v in na DWD RW?
In drug navaden antenski(črn) kabel - V OUT na VCR ali v antenski na TV?
Probal razne varijante, pa ništa.
Še kak nasvet?
In drug navaden antenski(črn) kabel - V OUT na VCR ali v antenski na TV?
Probal razne varijante, pa ništa.
Še kak nasvet?
Moja beseda je zakon!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalni satelitski sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5343 (5095) | green heart |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6078 (3668) | francek1 |
» | Videorekorder - zajem programov?Oddelek: Zvok in slika | 2107 (1993) | mardy |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1730 (1467) | flipflop |
» | Kako povezati VHS (VCR) in tuner na računalnikuOddelek: Zvok in slika | 2692 (2555) | xxx-man |