Forum » Elektrotehnika in elektronika » ups
ups
LordTado ::
bok
zanima me nekej.
pred kratkim sem si kupil mustekov ups ki bi nej bil profesional za računalnike.
zmore 1500W in ima neki safe system,ki bi nej omogočal mnjšo porabo prienakomernerni porabi,se pravi ponoči...
a mislite da to deluje.
ups je stal blizu 60k,tko da bi mogu net met noter:) razen močne baterije.
lp
zanima me nekej.
pred kratkim sem si kupil mustekov ups ki bi nej bil profesional za računalnike.
zmore 1500W in ima neki safe system,ki bi nej omogočal mnjšo porabo prienakomernerni porabi,se pravi ponoči...
a mislite da to deluje.
ups je stal blizu 60k,tko da bi mogu net met noter:) razen močne baterije.
lp
bzp ::
Hm, ne poznam, tako da ne vem na kaksni osnovi naj bi ti zagotovil manjso porabo? To se meni slisi bolj kot en reklamni hype ...
60k za UPS je pa za 1500W IMHO bolj entry-level, kot pa profesionalna raba, no offense
60k za UPS je pa za 1500W IMHO bolj entry-level, kot pa profesionalna raba, no offense
bastadu ::
Mustek mi ne sliči kot profesional roba Drugače pa res ja, dobri UPSi niso poceni, stanejo tudi več 100.000 SIT...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri UPS (do 50 eur) naj kupim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 7019 (5819) | suhi |
» | Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 29087 (13369) | ender |
» | UPS-neprekinjeno napajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9408 (6669) | ender |
» | Poraba računalnika x-tičOddelek: Strojna oprema | 7429 (6661) | iro |
» | UPS - brezprekinitveno napajanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3088 (2508) | MTm2H37rqt7B |