Forum » Pomoč in nasveti » bios+ overclocking vprasanje
bios+ overclocking vprasanje

xpozed ::
Tako je moje vprasanje: Mam plato MS-6178 in na njej je overclocking jumper in ce ga dam dol mam tole opcijo: Allows CPU overclocking. Set 66Mhz to 150Mhz!
In kaj mi zdej to v bistvu nardi z fsb?- k celeron laufa itaq na 66Mhz fsb-ja - kaj se bo zgodil, ko bom jumper dal stran?
In kaj mi zdej to v bistvu nardi z fsb?- k celeron laufa itaq na 66Mhz fsb-ja - kaj se bo zgodil, ko bom jumper dal stran?

rc-car ::
Ja kot kaze, ti s tem jumperjem samo omogocis, nastavljanje FSBja od 66 do 150..
Potem moras najti se en jumper (ali v BIOSu) kjer bos nastavil FSB, recimo na 100Mhz..
Potem moras najti se en jumper (ali v BIOSu) kjer bos nastavil FSB, recimo na 100Mhz..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

xpozed ::
Ok sm ga dal stran in se mi comp ni hotu niti zbutat... kr neki, skratka sm v biosu pol sam nastvu fsb na 75Mhz in mi dela na 488 Mhz- hvala useen...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | do kolk navit celeron 1200 brez dodatnega hlajenja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5136 (3975) | mihamedo |
» | Navijanje AMD 1GhzOddelek: Navijanje | 2244 (1708) | OwcA |
» | pomagajte n00bu pri navijanju xp 1.4 GH (1600+)Oddelek: Navijanje | 1146 (1077) | mega_n00b:) |
» | Celeron II in napetosti... potrebjem nasvetOddelek: Navijanje | 1885 (1662) | MadMax |
» | cyrix 150&OCOddelek: Navijanje | 978 (892) | Binji |