Forum » Pomoč in nasveti » hp deskjet 845c USB
hp deskjet 845c USB
pn ::
Imam en problem. Imam printer HP Deskjet 845c. Vendar ni na navaden LPT ampak na USB priključek. To je problem. Računalnika nikakor ne morem prepričat da ima printer vrata USB. Vsakič ko probam inštalirat printer mi našteje samo COM, LPT in FILE vrata. probal sem vse mogoče načine: reset in samodejno zaznavanje, iztaknil sem printer iz USB, odstranil pritner z računalnik(trenutno inštalacijo) in printer nazaj povezal. Zmeraj ista pašta. Kaj nej naredim? Mi lahko kdo pomaga? Lepo prosim ker printer nujno potrebujem! Že vnaprej se zahvaljujem. LP, PN
Han ::
Praviloma bi moral gonilnik tekom namestitve dodati USB vrata... Če ti originalni s plošče ne deluje, si s te strani prenesi pravega...
Han ::
Mimogrede, ali v Upravitelju naprav (Device Manager) - do njega prideš tako, da z desno klikneš na Moj računalnik in izbereš lastnosti - vidiš USB vrata? Če ne, pojdi v BIOS in aktiviraj USB, tudi IRQ zanj...
cekr ::
Nisi edini, ki imač takšne probleme. Najprej izklopi USB kabel iz tiskalnika. Verjetno si že enkrat inštaliral, zato popolnoma vse kar imaš na disku od tiskalnika, pobriši. Potem pa pojdi na HPjovo stran z gonilniki in dol snemi poseben uninstall od tvojega tiskalnika. Po tem uninstallu ponovno štartaj računalnik. Ko se windowsi ponovno naložijo, vklopi USB kabel v tiskalnik. S tem bi se ti moral vklopiti SETUP od gonilnika za USB, nato pa se ti bo pognal še gonilnik za tiskalnik. Mogoče ti bo vmes še zatežil s ponovnim štartom.
Pa še nasvet: če imaš mogoče vklopljen kakšen anti-virus, ti bo HPjev gonilnik delal zelo počasi, vsaj pri nekaterih novejših tiskalnikih se popolnoma ustavi ves sistem.
Pa še nasvet: če imaš mogoče vklopljen kakšen anti-virus, ti bo HPjev gonilnik delal zelo počasi, vsaj pri nekaterih novejših tiskalnikih se popolnoma ustavi ves sistem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik ne zazna printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 636 (564) | TheRiddle |
» | Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19780 (18352) | novuporabnik |
» | TISKALNIK hp deskjet 5150Oddelek: Strojna oprema | 2557 (2123) | energetik |
» | tiskalnik ne najde usb vratOddelek: Pomoč in nasveti | 2288 (2180) | gruntfürmich |
» | Printer ne dela.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1160 (1160) | Duhec |