Forum » Programska oprema » Outlook 2003 popolni back up
Outlook 2003 popolni back up
SkIDiver ::
Mi že voda teče v grlo
Torej kako narediš popolni back up v outlook 2003? Uspe mi naredit back up osebnih map, mailov v njih in addressarja. Jaz pa bi nucal še back up nastavitev za poštne račune in pravil za razporejanje pošte, ker imam 3 inboxe, ker je v nasprotnem primeru prevelika zmeda z maili, če so vsi v enem inboxu.
Gre se pa v bistvu samo za prenos vse vsebine in nastavitev iz PC-ja na laptop. Program je v obeh primerih outlook 2003.
Lepo prosim, če ima kdo idejo, znanje, izkušnje, ...., da pomaga. Hvala.
Torej kako narediš popolni back up v outlook 2003? Uspe mi naredit back up osebnih map, mailov v njih in addressarja. Jaz pa bi nucal še back up nastavitev za poštne račune in pravil za razporejanje pošte, ker imam 3 inboxe, ker je v nasprotnem primeru prevelika zmeda z maili, če so vsi v enem inboxu.
Gre se pa v bistvu samo za prenos vse vsebine in nastavitev iz PC-ja na laptop. Program je v obeh primerih outlook 2003.
Lepo prosim, če ima kdo idejo, znanje, izkušnje, ...., da pomaga. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 277554 (22485) | Matko |
» | Outlook ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 2425 (1063) | amigo_no1 |
» | Outlook se kar ugasne in se ga ne da več ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2538 (2445) | zlopi |
» | Outlook problemOddelek: Programska oprema | 2025 (1929) | Cwetto |
» | Outlook vec emailov naslovov!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2025 (1909) | kockish |