Forum » Izdelava spletišč » Flash slideshow - za spletno stran
Flash slideshow - za spletno stran
Cokolesnik ::
Najbolje, da kliknete na http://www.octopusaccessories.dk/ in si pogledate, kaj imam v mislih.
Potrebujem vodoraven slideshow, obcutliv na hitrost glede na polozaj kurzorja (proti desni ali levi) in z moznostjo odpiranja povecanih slik, kot prikazuje omenjen primer.
Malo sem pobrskal po netu in videl nekaj orodij, ki omogocajo podobno, a vedno z odsotnostjo katere od zeljenih lastnosti, a veliko mi bo pomagalo to, ce kdo ze pozna kaksen brezplacen primer z vsemi omenjenimi lastnostmi oz. ce je ze to pocel (vse omenjene lastnosti) v katerem od Flash orodij.
Potrebujem vodoraven slideshow, obcutliv na hitrost glede na polozaj kurzorja (proti desni ali levi) in z moznostjo odpiranja povecanih slik, kot prikazuje omenjen primer.
Malo sem pobrskal po netu in videl nekaj orodij, ki omogocajo podobno, a vedno z odsotnostjo katere od zeljenih lastnosti, a veliko mi bo pomagalo to, ce kdo ze pozna kaksen brezplacen primer z vsemi omenjenimi lastnostmi oz. ce je ze to pocel (vse omenjene lastnosti) v katerem od Flash orodij.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
BluPhenix ::
Lahko probaš v sorodni temi: Vrstica s slikami.
Nalsednjič prosim malo preglej oddelek, preden postavljaš ista vprašanja.
Nalsednjič prosim malo preglej oddelek, preden postavljaš ista vprašanja.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasin najnovejši lovec na planete začenja svoje poslanstvoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4842 (4121) | klinker |
» | WD predstavil 4 TB-diskOddelek: Novice / Diski | 5846 (4431) | Lion29 |
» | Od česa je odvisna barva?Oddelek: Znanost in tehnologija | 4876 (4121) | BluPhenix |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2153 (1873) | mte |
» | Kaj se zgodi ko...Oddelek: Znanost in tehnologija | 1703 (1350) | Exilian |