Forum » Izdelava spletišč » najdi.si optimizacija
najdi.si optimizacija
dave78 ::
Če želite odkriti kako rangira vaša spletna stran za določeno besedo ali besedno zvezo uporabite tole SEO orodje
če imate kakšno kritiko, komentar ali predlog kako zadevo izboljšati, se tudi priporočam.
če imate kakšno kritiko, komentar ali predlog kako zadevo izboljšati, se tudi priporočam.
- zaklenil: BluPhenix ()
Gwanaroth ::
Jaz dobim tole:
Connection closed by remote server http://www.mojplanet.net/najdiSEO/index...
Zelo optimizirano
Connection closed by remote server http://www.mojplanet.net/najdiSEO/index...
Zelo optimizirano
Lights often keep secret hypnosis..
Čudno. A to po tem, ko si vpisal besede in url notri, ali že prej?
Meni dela normalno. Je pa res, da po 20sekundah prekine izvajanje skripte, če ne najde rezultatov.
Meni dela normalno. Je pa res, da po 20sekundah prekine izvajanje skripte, če ne najde rezultatov.
Gwanaroth ::
Zatem ko sem vpisal URL in besedo ter kliknil na gumb.
Lights often keep secret hypnosis..
ja, to bo tistih 20 sekund. Najdi si ni ravno najhitrejši.
Poiskusi samo z eno besedo ali besedno zvezo (ena vrstica v polju ključne besede).
Če ti izpiše zadevo pomeni, da rezultata zagotovo ni na prvih petih straneh :)
Drugače preveri prvih 10 strani, torej prvih sto zadetkov predno preneha z iskanjem.
Poiskusi samo z eno besedo ali besedno zvezo (ena vrstica v polju ključne besede).
Če ti izpiše zadevo pomeni, da rezultata zagotovo ni na prvih petih straneh :)
Drugače preveri prvih 10 strani, torej prvih sto zadetkov predno preneha z iskanjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dave78 ()
BluPhenix ::
Ker zadeva zgleda kot ena od storitev ponudnika gostovanja bi prosil, da se za oglaševanje obrneš na team@slo-tech.com
V kolikor ni tako, mi lahko na ZS razložiš kako in kaj, pa bomo potem videli naprej.
V kolikor ni tako, mi lahko na ZS razložiš kako in kaj, pa bomo potem videli naprej.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pakistan uvedel filtriranje obscenih besed v sporočilihOddelek: Novice / NWO | 4093 (3117) | amigo_no1 |
» | Barva določene besedeOddelek: Izdelava spletišč | 1009 (813) | MihaFirst |
» | Barva namesto enkripcijeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5471 (4087) | poweroff |
» | Kateri Web Host?Oddelek: Omrežja in internet | 2080 (1569) | ferjan |
» | Gostovanje - veliko prostoraOddelek: Izdelava spletišč | 1291 (1136) | mambli |