Forum » Loža » Nadaljuj en stavek...
Nadaljuj en stavek...
Jure2k ::
Glede na to, kok dolh traja mislm, da bo vse ročno še enkrat pretipkal z enim prstom hehe. Aja, a bo to zbirka črtic, al pa sam ena novela, mislm, da vsi prčakujemo pričetek pisanja nove knjige z naslovom Franci in potujoči cirkus II: Umor na Fuđinama
R0K ::
U madonca pa res!
Sploh nism objavu, jest sm pa mislu kaj je zdej, da je tema tok neaktivna!
Na a bomo nadaljeval, al res objavm (sam jo morm poiskat nekje)..
Sploh nism objavu, jest sm pa mislu kaj je zdej, da je tema tok neaktivna!
Na a bomo nadaljeval, al res objavm (sam jo morm poiskat nekje)..
R0K ::
Uhh, ne najdem tistga .txt fajla
Sej drgač, sej bi lohk Primožu reku ane? A je to velik dela? K je mal lažje iz baze kej skopirat, kt pa tkole?
Sej drgač, sej bi lohk Primožu reku ane? A je to velik dela? K je mal lažje iz baze kej skopirat, kt pa tkole?
tx-z ::
kaj če bi res načel novo zgodbo, najbolš bi blo pa da jo 31.12. ob 17.07 naslov: - Praznovanje Francla k je šou po cesti
tx-z
jRk0 ::
Decki, dolgo je ze tega, ko sem jaz to pisal, ja.
Gremo eno novo zgodbico torej:)
Neke zelenega jutra je skozi malo bolj zelena vrata drdraje vstopil Meščan Janez Primer...
Gremo eno novo zgodbico torej:)
Neke zelenega jutra je skozi malo bolj zelena vrata drdraje vstopil Meščan Janez Primer...
You fuck up once, you loose two teeth.
Matek ::
...ženo, ki je očitno z drugim moškim bila...
(let's rhyme it this time )
(let's rhyme it this time )
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Jure2k ::
...Nekaj, česar si v življenju ni želel srečati...
Joj, prehitu me je
Žena se je na brzino obrnila, ko je prirohnel skozi vrata...
Joj, prehitu me je
Žena se je na brzino obrnila, ko je prirohnel skozi vrata...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jure2k ()
msmiha ::
..., ki je bila po sredini počena, zato se je z ritjo....
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
msmiha ::
... in si jo v svojo majhno danko potisnil...
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
flipflop ::
...spozna,da lahko mirno živi tudi brez dreka,zato gre iz greznice,in neha misliti na drek...
exe ::
..ki ga je pomotoma pozabil na glanz neu CD-ju od windowsow nt 2004 server, kateri...
Both Nietzche and God are dead.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osama bin Laden dead! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 158119 (22802) | FoxKnox |
⊘ | ZGODBICA, ki si jo bomo izmislili. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6452 (4745) | OwcA |
» | Posnetek Ladnovega Bineta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 58632 (55860) | Tomi |