Forum » Pomoč in nasveti » kako neopazno uničiti prenosnik?
kako neopazno uničiti prenosnik?
micka ::
Zdravo!
Že v naslovu je vse jasno. Zanima me kako neopazno uničiti prenosnik. Stvar je namreč taka. Zaposlenemu v mojem podjetju crkujejo prenosniki kot po maslu in me že malo iritira kupovanje novega vsakega pol leta. Kakšen hint??
Že v naslovu je vse jasno. Zanima me kako neopazno uničiti prenosnik. Stvar je namreč taka. Zaposlenemu v mojem podjetju crkujejo prenosniki kot po maslu in me že malo iritira kupovanje novega vsakega pol leta. Kakšen hint??
BluPhenix ::
Kaj ti bi ga rad uničil, al bi rad zvedel kako jih uničuje.
Če drugo, nebi škodilo kakšna informacija kaj crkuje...
Če drugo, nebi škodilo kakšna informacija kaj crkuje...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
MarkV ::
A ne na vsake pol leta še velja garancija? Mislim da ni prenosnika ki bi imel manj kot 1 leto garancije? Sicer pa se ti pri takem človeku splača prenosnik nezgodno zavarovati. Tudi če ga razbije ob steni bo dobil novega. Samo če ni počil ekran Na ekrane so zelo alergični.
amigo_no1 ::
Prenosnik zavij z odejo (zelo debelo in poženi:
CPU Burn-in , super pi mod, Prime 95 hkrati.
CPU Burn-in , super pi mod, Prime 95 hkrati.
Pyr0Beast ::
Najverjetneje se bi tako prenosnik samo ugasnil zaradi zaščite.
S kakšno elektriko bi se dalo brez problema. Našopaš nekaj 5000V v eno od 'vtičnic' prenosnika in garantiram, da se ne bo več prižgal. Tisti piezzo element v vžigalnikih je dovolj močan za kaj takega.
Sicer je pa najbolje, da se mu da en OSEBNI prenosnik, ki bo potem v njegovi lasti. Tako ga zagotovo ne bo uničil, če ga pa bo, je pa to potem njegov problem. To bi se splačalo posebej, če plačuješ polne cene za novega.
S kakšno elektriko bi se dalo brez problema. Našopaš nekaj 5000V v eno od 'vtičnic' prenosnika in garantiram, da se ne bo več prižgal. Tisti piezzo element v vžigalnikih je dovolj močan za kaj takega.
Sicer je pa najbolje, da se mu da en OSEBNI prenosnik, ki bo potem v njegovi lasti. Tako ga zagotovo ne bo uničil, če ga pa bo, je pa to potem njegov problem. To bi se splačalo posebej, če plačuješ polne cene za novega.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Hmm, dvomim, da bi mu bilo kej, razen, če bi dobil dostop zraven reaktorja, kar je pa bolj težko
Sicer pa osebku kupiti lastni prenosnik in ga zadolžiti, da je odgovoren za njega, ko ga bo uničil, si bo sam novega kupil.
Sicer pa osebku kupiti lastni prenosnik in ga zadolžiti, da je odgovoren za njega, ko ga bo uničil, si bo sam novega kupil.
micka ::
ma, garancije ni, saj mu kupujem rabljene vendar popolnoma izpravne in dobre prenosnike. Mogoče je res rešitev, da si naslednjega kupi sam. Problem je ker vedno jamra, da naj mu že kupim nov prenosnik. Sory ampak zame je vseeno nov ali rabljen, da le ustreza potrebam. Ponavadi serviser odkrije skurjen procesor, plato in še kaj. Nikoli sledi fizičnih poškodb ali kakršnih koli posegov. Zato me zanima kako ga odkriti, ker mi je vse skupaj že precej sumljivo
Vanadium ::
zaduzi ga lepo da podpise da je odgovoren za laptop ter da vsake poskodbe krije on oziroma se mu trga od plače pa bos videla kako lepo bo delal lap top mu
Izi ::
Mislim, da po krivem obtožujemo nesrečnega uporabnika, ki mu crkujejo prenosniki
Prenosniki nikoli ne zdržijo tokliko časa kot veliki namizni računalniki. V prenosnikih je vse miniaturno in se precej greje pa še trese se vedno med prenašanjem.
Ker praviš, da kupuješ rabljene prenosnike predvidevam , da so ob okvari stari več kot dve leti, kar ni nič nenavadnega.
Najbolj pametno in tudi najceneje bo, da mu kupiš en NOV poceni prenosnik in tako boš imel 1 leto garancije, ker pomeni eno leto nič stroškov. Pa tudi drugo leto bo verjetno prestal brez okvar.
V povprečju prenosniki po mojih izkušnjah brez okvar zdržijo nekako 2 do 3 leta. V tretjem letu ponavadi vsak doživi kakšno okvaro.
Rabljeni prenosni računalniki so ponavadi stari okoli 2 leti (po 2 letih je najboljši čas za prodajo vsakega prenosnika)
Če torej kupiš rabljenega ti bo po verjetnostnem računu crknil v roku enega leta, tako, da tvoj primer ni nič nenavadnega.
Prenosniki nikoli ne zdržijo tokliko časa kot veliki namizni računalniki. V prenosnikih je vse miniaturno in se precej greje pa še trese se vedno med prenašanjem.
Ker praviš, da kupuješ rabljene prenosnike predvidevam , da so ob okvari stari več kot dve leti, kar ni nič nenavadnega.
Najbolj pametno in tudi najceneje bo, da mu kupiš en NOV poceni prenosnik in tako boš imel 1 leto garancije, ker pomeni eno leto nič stroškov. Pa tudi drugo leto bo verjetno prestal brez okvar.
V povprečju prenosniki po mojih izkušnjah brez okvar zdržijo nekako 2 do 3 leta. V tretjem letu ponavadi vsak doživi kakšno okvaro.
Rabljeni prenosni računalniki so ponavadi stari okoli 2 leti (po 2 letih je najboljši čas za prodajo vsakega prenosnika)
Če torej kupiš rabljenega ti bo po verjetnostnem računu crknil v roku enega leta, tako, da tvoj primer ni nič nenavadnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
All ::
mam 3 prenosnike...386..PIII in P IV pa noben ni pokazu neposlušnosti na tak način , tko da dvomom da prenosniki kr tko sami od sebe crkujejo
se b o treba zmislt en način osebne odgovornosti tole preveč smrdi na izsiljevanje za nov superzmogljiv prenosnik, ki ga bo rabil za ?????
Daedalus ::
ma, garancije ni, saj mu kupujem rabljene vendar popolnoma izpravne in dobre prenosnike. Mogoče je res rešitev, da si naslednjega kupi sam. Problem je ker vedno jamra, da naj mu že kupim nov prenosnik. Sory ampak zame je vseeno nov ali rabljen, da le ustreza potrebam.
Kupi mu Acerja za 140k. Nov je, pa nima kaj jamrat
Verjetno se splača dosti bolj, ko pa nabavlat 2+ leti staro zadevo, brez garancije. Pa še če bo mel s tem kake čudne ideje, se bo to na servisu hitro odkrilo. Pa resnici na ljubo - s kupovanjem rabljenih zadev (očitno) ne prišparaš kaj dosti. Za firmo se pač splača vzet novo robo, ki ma poštimano garancijo in po možnosti še ostalo podporo.
Kupi mu Acerja za 140k. Nov je, pa nima kaj jamrat
Verjetno se splača dosti bolj, ko pa nabavlat 2+ leti staro zadevo, brez garancije. Pa še če bo mel s tem kake čudne ideje, se bo to na servisu hitro odkrilo. Pa resnici na ljubo - s kupovanjem rabljenih zadev (očitno) ne prišparaš kaj dosti. Za firmo se pač splača vzet novo robo, ki ma poštimano garancijo in po možnosti še ostalo podporo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()
Glih zdej sem se spomnu ene metode, mikrovalovka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov pc iz strani pocenipc.siOddelek: Pomoč in nasveti | 7473 (6475) | hojnikb |
» | Obdržati prenosnik dražje kot kupiti novegaOddelek: Novice / Ostale najave | 4496 (2866) | Matevžk |
⊘ | Kje naj) kupim matično ploŠčo za laptopOddelek: Kaj kupiti | 3791 (3437) | Zheegec |
» | SO d.o.oOddelek: Kaj kupiti | 5682 (4629) | trzenje |