Forum » Strojna oprema » Zalman VF700 AlCu
Zalman VF700 AlCu
DMX ::
imam eno vprašanje...
nabavil sem tega Zalmana za mojo MSI 6600GT (glej sliko)
in zdaj me zanima, če je kaj narobe, da ne gredo tisti modri coolerčki za rame nikakor gor prilepit, saj je vetrnica prevelika in ni prostora. Tako so sedaj rami brez coolerja, kar pri starem (original) coolerju ni bilo + tega, pa se podlaga Zalmana ne prilega pravokotno na CPU od grafe, ampak poševno. A se bo zaradi tega CPU in rami od grafe bolj greli, kot pri original coolerju?
Hvala za pomoč
lp
nabavil sem tega Zalmana za mojo MSI 6600GT (glej sliko)
in zdaj me zanima, če je kaj narobe, da ne gredo tisti modri coolerčki za rame nikakor gor prilepit, saj je vetrnica prevelika in ni prostora. Tako so sedaj rami brez coolerja, kar pri starem (original) coolerju ni bilo + tega, pa se podlaga Zalmana ne prilega pravokotno na CPU od grafe, ampak poševno. A se bo zaradi tega CPU in rami od grafe bolj greli, kot pri original coolerju?
Hvala za pomoč
lp
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Pouh ::
Ce so ze stock hlajeni (rami), se ti bodo po moje kar segrevali...
Da ti ne pase gor je cudno, ker je napisano da pase na 6600gt. Nekatere firma majo sicer malo drugace razporejene rame in ostale stvari.
Jaz moji stari 9800pro npr. nisem mogel kupiti katergakol hladilnika....
Da ti ne pase gor je cudno, ker je napisano da pase na 6600gt. Nekatere firma majo sicer malo drugace razporejene rame in ostale stvari.
Jaz moji stari 9800pro npr. nisem mogel kupiti katergakol hladilnika....
DMX ::
verjetno nisem edini z to MSIjevo 6600GT in tem Zalmanom, zato bi prosil še za kakšen odgovor...
il ::
Pri 6600GT AGP je potrebno heatsinke malo znižati (pila, klešče,...), da pridejo pod rebra hladilnika (imam Leadtek kartico).
MagicMan ::
LP, Mene zanima če kdo ve ali je ta hladilnik kompatibilen z ATI radeon 9600 excalibur, ker na katerikoli strani pogledam za kompatibilnost ne piše za to grafično...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MagicMan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje nVidia grafičnih kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9711 (7995) | jebesemeni |
» | Hladilnik od Zalmana in hlajenje gf600gtOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2264 (1857) | T-Majo |
» | Problem z Club 3D 6600GT! Cisto s***** od grafe!!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4633 (3759) | pharaon |
» | 6600gt Privzeto vs. ZALMAN ZM80D-HP VGAOddelek: Navijanje | 1967 (1389) | Urke |
» | 6600agp za 34k sit (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 17645 (11097) | Nande |