Forum » Pomoč in nasveti » Windows Live Messenger MSN
Windows Live Messenger MSN
timm ::
Pozdravljeni.
Najprej naj napišem... SEM iskal po staril linkih, vendar neuspešno... :-(
Imam problem, ker ne vem kako se v omenjenem MSN-ju išče stike. Včasih sem jih lahko brez težav. Sedaj sem pa naštimal to ˝kao˝ boljšo oz. novejšo verzijo, pa tega več ni.
Tako, da sedaj pa res ne vem, če sem jaz tak smotan, da ne najdem ali te opcije resnično ni več..?
Hvala.
Najprej naj napišem... SEM iskal po staril linkih, vendar neuspešno... :-(
Imam problem, ker ne vem kako se v omenjenem MSN-ju išče stike. Včasih sem jih lahko brez težav. Sedaj sem pa naštimal to ˝kao˝ boljšo oz. novejšo verzijo, pa tega več ni.
Tako, da sedaj pa res ne vem, če sem jaz tak smotan, da ne najdem ali te opcije resnično ni več..?
Hvala.
timm ::
Hvala za pomoč, vendar nisem mislil tega.
Tisto zadevo, ko se je dalo po praktično celem svetu iskati stike po kriterijih... (država, spol, starost,...)
Tisto zadevo, ko se je dalo po praktično celem svetu iskati stike po kriterijih... (država, spol, starost,...)
iMark ::
A to...ja to sm tudi jst enkrt iskal po msn-jevih straneh pa nism našel. Zgleda da so vkinli
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9345 (6530) | klemenSLO |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8623 (4830) | KTr1sk |
» | Ogreenizate! zmagovalci Imagine CupaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5214 (3969) | NorK |
» | Sapphire pokazal delček prihodnostiOddelek: Novice / Procesorji | 5395 (2835) | Shegevara |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122212 (112797) | OmegaBlue |