» »

neka oseba me obupano klice

neka oseba me obupano klice

Pouh ::

Zivjo.
Nisem ravno preprican, ce sodi ta tema sem, pa vendar.
Mojega brata klice neka stevilka ze dobre tri mesece.
Na zacetku je moj brat seveda vljudno sprejel osebo, ta je vprasala ce so pri telefonu eni-x on je rekel da ne, tip se je lepo opravicil in odlozil.
Ko je ene 10ic poklical je brat pomislil da gre za zajebancijo in ga je mal zajebaval nazaj ampak je on takoj preklel, kaksen je danes odnos do starejsih in prekinil.
Ko je klical 20ic sem se jaz oglasil in ga napizdil naj ne klice vec (imam malo starejsi glas).

No, zdaj se kar vstraja in klice 5x na dan, vedno zahteva neke druge osebe...
Moram zdj na mobitel klicat da nastimajo naj brata ne klice vec? Sploh lahko to ustimajo?
Kaksen drug nacin?

lp

Gandalfar ::

klice vedno iz iste stevilke?

Fizikalko ::

Pa sej večina mobitelov ma funkcijo blokade določene skupine številk...

BigWhale ::

Pritisnes zeleno tipko, da se oglasis in pustis telefon... ;) Ce je pa iz ene stevilke, pa lahko call barring nastimas

;-) ::

Ja mobitel ti vse uštima sam zabeležit moraš 5 klicev-točen čas in datum in podat pismeno pritožbo za nadlegovanje, oni to v razmeroma kratkem času preverijo in klicatelja opozorijo, ko te še enkrat pokliče mu številko izklopjo.

#000000 ::

Ja verjetno je sklerotičen al pa bi rad poklical na zelo podobno številko ali celo isto 031 041 051 040 možnosti je kr dost. LP

ja, klice zmerej iz iste stevilke.
Mislm, da nokia 3100 nima moznosti za blokado..

@BigWhale: po 5ih sekundah prekine...
@EWEER: jim moram to nujno po pismo poslat; se ne da prek maila alpa da jih poklicem...

Jaz sm mogu pismo pa kopijo osebnega dokumenta.

Aha. Bom se na mobitel poklicou, da ne bom kaj premalo poslou.
Hvala.

DominusSLO ::

Naslednjič se probaj zmenit, da se nekje dobita. Pri tem povej, da so ti všeč starejši moški. Ko se srečata, naj brat poči tipa odzadaj po betici, ti pa mu ukradeš telefon in te ne more več klicati... Rešitev je torej enostavna, kot vidiš >:D
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment

M-XXXX ::

Bol je pa ta tip kšn ful nabildan boksar!:D :D

poweroff ::

Ko vpraša za "ene X" reči da si to ti. In potem se pač normalno pogovarjaj. Če kliče kakšno trgovino pač sprejmi naročilo, če kliče zaradi reklamacije reči da boste prišli k njemu na servis, itd.

:D
sudo poweroff

M-XXXX ::

Pa če kaj kupuje reci naj ti posle denar na ta pa ta naslov pa lahko se obogatiš!:D

Preprosto kot pasulj-menjaš številko.

Bom se parkrat probal izvesti vase nasvete, pol pa na mobitel...
(razen od DominusSLO:P )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Pouh ()

obranc ::

na ZS mi pošlji številko, bomo preverli, kdo je to...

Brane2 ::

JAz bi mu naglas bral stuff, ki se mi je nabral v spam mapi.

Če si vzameš čas, lahko najdeš not svašta enih zanaimivih stvari. Nigerijski kralji,cesarji in predsedniki ki dobesedno ščijejo denar na vse strani, ne da bi zanj sploh vedeli, ruska mafiaj, ki je založila denar in čaka na poštenega najditelja itd itd. Poleg tega so take stvari idealna prilika za prezentacijo Amwaya, Network 21 itd. Ko se enkrat začenš s tem ukvarjat, folk kar beži od tebe, čim omeniš dišave, šminke, pralni prašek itd. Takrat je lahko tip, ki te stalno obupano kliče najboljša stranka. Razen če seveda ni nad tabo v piramidi...
On the journey of life, I chose the psycho path.

whatever ::

LOL:D Sicer imam jaz tud tone spama, ki ga dnevno brišem, tak da mi je ratal to že nek obred in me ne moti, ampak še nikoli nisem šel brat, kaj je not. Torej je lahko branje spama način zabave?
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

neodgovorjeni klici na GSM iz +39... - ne klici nazaj

Oddelek: Loža
3716886 (14742) balkanec
»

Pri vsej tehnologiji...A se res ne da? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
548681 (6731) mitkos
»

Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11721899 (12754) madmitch
»

nadlegovanje po telefonu

Oddelek: Loža
476844 (5354) Nejc Pintar
»

Kraja mobilne identitete (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6010985 (10985) jc

Več podobnih tem