Forum » Pomoč in nasveti » Motnje diska pri zvočni kartici-kaj se da storiti?
Motnje diska pri zvočni kartici-kaj se da storiti?
mastr1 ::
Zanima me, če se da kaj narediti, da preprečiš motnje, ki jih "proizvede" disk in pa ventilatorji.Namreč ko poslušam muziko preko računalnika, se slišijo motnje, ko je kak premor,ali pa ko muska stoji.Zvočna kartica je integrirana.Bi se morda dalo to kako preprečiti? Če bi dal drugo zvočno kartico notri morda?
Namreč mi gre na živce, ko slišim take motnje na zvočnikih.Človeku kar vzame voljo do glasbe.Pa tudi do gledanje filmov.
Pa še to:ko dam računalnik v "sleep mode" in ga nato "zbudim", se zvočna ne zbudi.Je tišina.Šele ko računalnik reštartam, zvočna ponovno dela.Kaj bi bil vzrok temu?
LP
Namreč mi gre na živce, ko slišim take motnje na zvočnikih.Človeku kar vzame voljo do glasbe.Pa tudi do gledanje filmov.
Pa še to:ko dam računalnik v "sleep mode" in ga nato "zbudim", se zvočna ne zbudi.Je tišina.Šele ko računalnik reštartam, zvočna ponovno dela.Kaj bi bil vzrok temu?
LP
Duhec ::
1. Izklopi MIC in LineIn vhod (mute) pa preizkusi, če se še slišijo motnje diska.
2. Poglej za novejšimi gonilniki.
2. Poglej za novejšimi gonilniki.
Je na MUTE oboje, gonilniki so pa tud zadnji, pa ni izboljšav.A tako vsaka zvočna dela (šumi)?
zaejec ::
jaz imam podoben problem - ne pri predvaanju (takrat imam vse micin in linein na mute) ampak pri snemanju (abit nf7s v2.0). probal sem tudi ze z drugo zvocno kartico (audigy) in se zvoka "branja" diska nikakor ne morem znebit.
ideje?
ideje?
Brane2 ::
Slab napajalnik ali suhi kondiji v njem ali na plati ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
Kaj je bilo s tem mišljeno, slabi kondenzatorji?A je blo mišljeno na motnje ali na to, da se zvočna ne zbudi?
Kondenzatorji so bili res odprti (stekel elektrolit) na napajalniku, vendar so zamenjani.Drugje ni bilo opaziti slabih kondenzatorjev.
Kondenzatorji so bili res odprti (stekel elektrolit) na napajalniku, vendar so zamenjani.Drugje ni bilo opaziti slabih kondenzatorjev.
mte ::
Nisem še slišal integrirane kartice, ki ne bi imela tega problema. Toliko kot plačaš, toliko imaš.
lp
lp
333333 ::
Poskusis z drugim napajalnikov, daš vse in na mute, cd, line, mic... če je še vedno problem kupiš pci zvocno in upas na najboljse :)
Spiritual
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brez zvoka na Win7Oddelek: Zvok in slika | 755 (681) | solatko |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5410 (4407) | hyphh |
» | Pokanje v zvočnikih 5.1 Logitech Z-5500 THXOddelek: Pomoč in nasveti | 2347 (2126) | mrTwelveTrees |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8208 (7003) | matjash |
» | po zvočnikih skoz nekaj hrešči, cviliOddelek: Strojna oprema | 1582 (1364) | MitkoVIP |