Forum » Pomoč in nasveti » windowsi se dolgo nalagajo-pomoč
windowsi se dolgo nalagajo-pomoč
Mirč ::
imam spodoben rač.(a64 3500,1gb,400gb,7800gt,..)
Moja težava je v tem,da rač.rabi full dolgo, da je pripravljen za delo kakšno minuto ali dve.V Windowse pride pol pa rabi 1 do 2 minuti da lahko človek sploh kaj dela,res je da imam nameščenih kar nekal špilov ter programov. Zanima me če bi repair kaj pomagal,pa zanima me še,če se po repairu kaj izbriše(my documents itd.,,,).
lp
Moja težava je v tem,da rač.rabi full dolgo, da je pripravljen za delo kakšno minuto ali dve.V Windowse pride pol pa rabi 1 do 2 minuti da lahko človek sploh kaj dela,res je da imam nameščenih kar nekal špilov ter programov. Zanima me če bi repair kaj pomagal,pa zanima me še,če se po repairu kaj izbriše(my documents itd.,,,).
lp
bart ::
hi
ce mas siol adsl si nastavi na povezavi DNS strežnike:
primary: 193.189.160.13
secondary: 193.189.160.23
drugače pa dns od tistega ponudnika ki ga uporablas
drugače pa podobna tema
ce mas siol adsl si nastavi na povezavi DNS strežnike:
primary: 193.189.160.13
secondary: 193.189.160.23
drugače pa dns od tistega ponudnika ki ga uporablas
drugače pa podobna tema
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bart ()
Diskeeper 10 Home Edition
Diskeeper 10 Professional Edition
Diskeeper 10 Professional Premier Edition
katerega
lp
Diskeeper 10 Professional Edition
Diskeeper 10 Professional Premier Edition
katerega
lp
bluefish ::
Home Edition bo zaenkrat dovolj. Professional Premier Edition je namenjena sistemom, kjer se defrag določa vnaprej ali pa uporablja posebne metode,...
sem naredil defrag (3krat)mogoče je za odtenek bolje ampak se vedn so windowsi nodzivni kakšno minuto.
lp
p.s se kakšna ideja
lp
p.s se kakšna ideja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mirč ()
bluefish ::
še z deno klikni na tisti disk kjer imaš winse in: Properties -> Disk Cleanup -> More Options -> poglej za System Restore in pritisni Clean up. Potem pa pojdi nazaj na prvi zavihek in obkljukaj vse vnose in potem OK. Počakaj da ti počisti. Zatem pa uporabi še CCleaner in pojdi pod Issues in ga uporabi.
ma vse naredil pa se vedn se čaka kaka minuta,da lahko dostopam do moj računalnik oz.do diskov.
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mirč ()
sem porihtal sedaj se nalozi v 20s vse res je da imam preko 20 iger install programov tud nekje 50.Tezavo sem opravvil zprogramom bootvis
lp
lp
Spike Edin ::
Doman
FORMAT C:
>no comment, problemi se ne rešujejo tako da formatiraš cel system, potem pa jovo na novo.
FORMAT C:
>no comment, problemi se ne rešujejo tako da formatiraš cel system, potem pa jovo na novo.
The PC Doctor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Windows Vista] Izboljšanje zagonskega časa s pomočjo Windows Performance Toolkit (WP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11971 (8955) | vbohinc |
» | disk defragmenter ne opravi do konca svojega delaOddelek: Programska oprema | 2025 (1564) | lolek84 |
» | Defragmentiranje??Oddelek: Programska oprema | 1999 (1458) | elasto_mania |
» | XP vpr. glede izdelave particij!Oddelek: Operacijski sistemi | 2082 (1855) | frajer1 |
» | Kako pa vi vzdržujete računalnikOddelek: Strojna oprema | 1969 (1300) | Tomay |