Forum » Loža » Urgentno rabim sliko...
Urgentno rabim sliko...
C_maniak ::
res bi bil problem poiskat dve sliki monitorjev in jih zlepit skupaj... pa ziher bi porabil manj kot teh 8 min za reply.
edit: sej mi je ze zal, da tecnarim, ampak se mi res zdi, da bi si ti (ze kot moderator, pa tudi drugace vem, da nisi neumen ;>) na lazji (in hitrejsi, as mentioned) nacin poiskal zadevco.
pa če bi bil avtor topica kdo drug, bi ziher padlo vec takih neumestnih komentarjev in tezenje/zaklep moda.
edit: sej mi je ze zal, da tecnarim, ampak se mi res zdi, da bi si ti (ze kot moderator, pa tudi drugace vem, da nisi neumen ;>) na lazji (in hitrejsi, as mentioned) nacin poiskal zadevco.
pa če bi bil avtor topica kdo drug, bi ziher padlo vec takih neumestnih komentarjev in tezenje/zaklep moda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()
kuglvinkl ::
jezus kristus, kaj je pa s tabo narobe? Sinko, ko se odločim, da čem imet stvari takoj, se to tudi zgodi. In v času, ko sem pisal novico mi je peter nalimal slikco. A štekaš? Ne moreš verjet....
lymph ::
Jaz bi temu prej rekel razvajenost v stilu, kaj pomeni ta in ta končnica, a ta isti bi lahko našel odgovor v 1min, če bi v google vpisal dve besedi.
"Belief is immune to counter example."
ne bit jezn zdej, kuglvinkl.
pravim samo, da bi v času, ko si pisal post, že dobil sliko. kar je v tvojem primeru zagotovo nisi, kar je evidentirano in tudi teoretično ni mogoče.
dobr, pustmo zdej to...
pravim samo, da bi v času, ko si pisal post, že dobil sliko. kar je v tvojem primeru zagotovo nisi, kar je evidentirano in tudi teoretično ni mogoče.
dobr, pustmo zdej to...
karafeka ::
Če bi vprašal kaj takega kdo od navadne raje (boh ne dej, kak persona rudis), bi bila tema zaklenjena še preden bi pritisnil na pošlji :).
tako kot bo tudi sedaj.
oglasil sem se samo zato, ker me je presenetila tema in ker bi hitreje sam našel, če je že bilo tako urgentno.
oglasil sem se samo zato, ker me je presenetila tema in ker bi hitreje sam našel, če je že bilo tako urgentno.
kuglvinkl ::
Ne, zaklent ne sem. TO bi blo svinjsko. Lahko pa tema umre (ali jo zaklene kdo drug). Tle sem navaden user.
;-) ::
"ka nardite iz tega ce nekdo rabi hiro eno sliko(celo debato)"
zato ker če bom naprimer jaz rabo eno sliko bedno bojo moderatorji zagnjavli.
ja sej ste carji ja - daleč od tega ste! daleč od moderatorjev ste
a............j...........d............e u...ž..i....v..a...j....t...e.......v.....g...l...u..p....i...t...e...m..i.....v...kateri...n.e.sodelujem več-----odkar---kliknem----Pošlji.
zato ker če bom naprimer jaz rabo eno sliko bedno bojo moderatorji zagnjavli.
ja sej ste carji ja - daleč od tega ste! daleč od moderatorjev ste
a............j...........d............e u...ž..i....v..a...j....t...e.......v.....g...l...u..p....i...t...e...m..i.....v...kateri...n.e.sodelujem več-----odkar---kliknem----Pošlji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako do avatarja? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Slo-Tech | 15132 (11474) | V-i-p |
⊘ | Revija JOKEr --> Kritika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16979 (13340) | OwcA |
» | jep, še ena zobata ovca.. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7349 (5682) | lordgreg |