Forum » Pomoč in nasveti » Avast antivirus
Avast antivirus
Anton013 ::
Imam problem z avast antivirusnim programom.Ta datoteka >ashServ.exe < mi zabija procesor do 100 %.Računalnik se mi sesuva,in ne dela ničesar.Ima kdo kakšen predlog,razen,da naredim unistal in si poiščem drugi antivirusni program?
Izi ::
Najprej downloadaj najnovejšo verzijo Avasta, nato popolnoma odinstaliraj stari Avast, resetiraj računalnik in nato namesti Avast nanovo.
Mogoče boš tako popravil napako.
Ker z Avastom ni nič narobe, ga uporabljam na enem precej počasnem računalniku tudi sam in deluje odlično.
Če boš kar takoj prešel na drugi antivirus program boš samo odstranil posledico vzrok pa bo mogoče še vedno nekje ostal
Mogoče boš tako popravil napako.
Ker z Avastom ni nič narobe, ga uporabljam na enem precej počasnem računalniku tudi sam in deluje odlično.
Če boš kar takoj prešel na drugi antivirus program boš samo odstranil posledico vzrok pa bo mogoče še vedno nekje ostal
Anton013 ::
Tudi sam sem že razmišljal v to smer,kar pa bo še najbolj pametno.Vseeno pa me zanima,če bo še kdo dodal kakšen komentar,zakaj se to dogaja.Hval vsem,ki boste še kaj napisali.
b ::
Pisi na avast, so precej odzivni, tudi ce imas free verzijo.
Ko sem imel false positive v driverju za moj BT dongle, je bila stvar resena naslednji dan.
Ko sem imel false positive v driverju za moj BT dongle, je bila stvar resena naslednji dan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650993 (8530) | Domini tm |
» | Virus? Ali le čudne težave z računalnikom..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (1198) | Cold1 |
» | AntivirusOddelek: Programska oprema | 2731 (2260) | Aleš Ocepek |
» | Kateri antivirusni program je boljši?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3547 (3020) | Jst |
» | AVG-jev tretji lažni preplahOddelek: Novice / Varnost | 5065 (2902) | MrStein |