Forum » Kaj kupiti » lcd monitor
lcd monitor
rs1975 ::
kupujem lcd monitor. v mislih sem imel tale model: PHILIPS 190C6FS. ker se na monitorje ravno ne spoznam, bi prosil za mnenja.
hvala
hvala
DMX ::
Pozdravljen
Jaz imam že vsaj leto dni tale monitor http://www.mimovrste.com/katalog/produc... in ti lahko rečem, da je bomba. Slika je lepa, ostra in odzivni čas je dober, tako da lahko brez problema igram igrce in gledam filme. Edina pomanjkljivost pri monitorju je ta, da nima DVI priključka, vendar to sem vedel že pri nakupu in me ne moti, ker ga ne potrebujem in tudi temu je bila cena primerna. Sem pa dal takrat ko sem ga kupil za njega ca. 110k, kupil pa sem ga takoj ko je prišel v trgovine.
lp
Jaz imam že vsaj leto dni tale monitor http://www.mimovrste.com/katalog/produc... in ti lahko rečem, da je bomba. Slika je lepa, ostra in odzivni čas je dober, tako da lahko brez problema igram igrce in gledam filme. Edina pomanjkljivost pri monitorju je ta, da nima DVI priključka, vendar to sem vedel že pri nakupu in me ne moti, ker ga ne potrebujem in tudi temu je bila cena primerna. Sem pa dal takrat ko sem ga kupil za njega ca. 110k, kupil pa sem ga takoj ko je prišel v trgovine.
lp
rs1975 ::
saj po karakteristiki sta si dosti podobna. razlika je samo minimalna v svetilnosti in kontrastu. ima pa tudi vga vhod, kar mi trenutno ustreza, ker nimam na graficni dvi.
me pa zanima, kako je potem, če zamenjam grafično. ali imajo vse kartice se zmeraj poleg dvi tudi vga bhod ali pa se dobi kaksen pretvornik?
me pa zanima, kako je potem, če zamenjam grafično. ali imajo vse kartice se zmeraj poleg dvi tudi vga bhod ali pa se dobi kaksen pretvornik?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC-(HDMI-DVI)-Monitor ne delujeOddelek: Zvok in slika | 3734 (2192) | sl0wking |
» | Družina Radoenov HD 6000 se širiOddelek: Novice / Grafične kartice | 3440 (3235) | Dr_M |
» | HD in 1680*1050 monitor?Oddelek: Zvok in slika | 1307 (1100) | Keyser Soze |
» | Nujno - nova graficna GeForce 7300GT ima dalec slabso sliko kot 4leta stara GeForceOddelek: Pomoč in nasveti | 2187 (490) | Keyser Soze |
» | 2 monitorja na 1 grafični ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (1117) | kixs |