Forum » Kaj kupiti » Matična in LCD monitor
Matična in LCD monitor
beni ::
Živjo,
prosim za nasvet. Kupujem matično in LCD. Imam P4 3.0 Prescott S478 in neko AsRock plato, 2 x 1G 400MHz rama v dualu. Ostalo ni pomembno.
Rad bi menjal plato za nekaj, kar mi bo omogočilo bolši izkoristek, saj mi rami šibajo na max. 200 MHz. Velikokrat mi zadeva ne dela kot v službi. Kar počepne, čeprav je konfiguracija v službi slabša.
Monitor sem gledal Samsung SM 970P in se mi kar dopade.
Torej kaj mi priporočate ?
Delam pa z Cadom, Corelom, kak film pogledam, ostalo je office in net ... vem, da boste popljuvali LCD v povezavi s Cadopm, vendar se mi sedanji 19 colar crt tako greje, da ga imam dovolj. Tudi ostrina ni več ok( je letnik 99), tako, da bo definitivno menjan.
Torej monitor bo nov, plata pa je lahko tudi rabljena, da je le kvalitetnejša.
Hvala že vnaprej !
LP Beni
prosim za nasvet. Kupujem matično in LCD. Imam P4 3.0 Prescott S478 in neko AsRock plato, 2 x 1G 400MHz rama v dualu. Ostalo ni pomembno.
Rad bi menjal plato za nekaj, kar mi bo omogočilo bolši izkoristek, saj mi rami šibajo na max. 200 MHz. Velikokrat mi zadeva ne dela kot v službi. Kar počepne, čeprav je konfiguracija v službi slabša.
Monitor sem gledal Samsung SM 970P in se mi kar dopade.
Torej kaj mi priporočate ?
Delam pa z Cadom, Corelom, kak film pogledam, ostalo je office in net ... vem, da boste popljuvali LCD v povezavi s Cadopm, vendar se mi sedanji 19 colar crt tako greje, da ga imam dovolj. Tudi ostrina ni več ok( je letnik 99), tako, da bo definitivno menjan.
Torej monitor bo nov, plata pa je lahko tudi rabljena, da je le kvalitetnejša.
Hvala že vnaprej !
LP Beni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1030263 (25661) | KTr1sk |
» | lcd 19 monitor razlikeOddelek: Zvok in slika | 1263 (935) | podtalje |
» | LCD za gejmingOddelek: Kaj kupiti | 2846 (1701) | bluefish |
» | samsung ali philips?Oddelek: Kaj kupiti | 1286 (1110) | Stajerc |
» | Kaj najprej zamenjati ali nadgraditiOddelek: Kaj kupiti | 1219 (1020) | mtosev |