Forum » Programska oprema » kako narediti projekcijo preko filma
kako narediti projekcijo preko filma
simonceli ::
moj problem je sledeč:
pred kratkim sem bil na potovanju. kjer sem naredil ogromno slik. sedaj ko sem doma bi rad slike predstavil se vsem ostalim firbcem ki jih zanima kako je blo... problem je v tem da bi rad slike ki so bile posnete v parizo povezal s slikami ki so bile narejene v Lyonu tako da bi se rdeca krogla po zemljevidu zapeljala od Pariza do Lyona. kako to narediti in v katerem programu..
hvala
pred kratkim sem bil na potovanju. kjer sem naredil ogromno slik. sedaj ko sem doma bi rad slike predstavil se vsem ostalim firbcem ki jih zanima kako je blo... problem je v tem da bi rad slike ki so bile posnete v parizo povezal s slikami ki so bile narejene v Lyonu tako da bi se rdeca krogla po zemljevidu zapeljala od Pariza do Lyona. kako to narediti in v katerem programu..
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | php - galerija slikOddelek: Izdelava spletišč | 2010 (1738) | t3hn0 |
» | Kako narediti sliko prosojnoOddelek: Programska oprema | 5127 (4860) | 1024 |
» | Različni sliki za namizje na 2 monitorjih pri ATI grafičnihOddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1628) | bf4ed |
» | Kako prilepiti sliko na tale forum iz shrani.si?Oddelek: Slo-Tech | 2155 (1734) | Tody |
» | GeForce na TV slika ČRNA !!!!!Oddelek: Zvok in slika | 1317 (1256) | podtalje |