» »

Levi zvočnik ne igra

Levi zvočnik ne igra

pharaon ::

Danes sem prišel iz morja in presenečecn ugotovil, da levi zvočnik ne igra več. to je bilo na računalniških zvočnikih. sem probal potem na stolpu,kamor imam tudi zvezan izhod za zvok iz računalnika, pa isto ni igral levi zvočnik. sem za vsak slučaj probal še ene stare računalniške zvočnike, pa je bilo isto. očitno niso krivi nobeni zvočniki. nato sem preveril vse nastvitve v zvezi z zvokom, pa nisem našel nikjer napake. v programu od zvočne kartice je tester levega in desnega zvočnika, sem sprobal, in levi ni delal. dal sem na novo drajverje gor za zvočno, pa je zgodba še vedno ista.bojim se da je na plati kaj narobe, ker je zvočna integrirana.ima kdo kak drug predlog kaj bi blo narobe ali je to kar verjetno plata? prosim za pomoč!

pharaon ::

dodati sem pozabil, da je bil med tem časom, ko sem bil na morju, računalnik izklopljen iz vtičnice, tako da ni možnosti kakšnega udara strele ali kaj podobnega.

roland ::

imam enak problem. sem probal različne zvočnike/slušalke pa vedno le na desni igra in to se je zgodila kar naenkrat včeraj. poslušam glasbo, je vse vredu, po nekaj minutah dam nazaj play in na levi slušalki več ni glasu. preveril balance v Control Panelu, softwareu zvočne kartice, predvajalniku in vseokoli štima (tako ali tako vmes nisem ničesar spreminjal).

edino kar še lahko krivim je ta en izhod iz zvočne, kar ne bi bil problem, se pač menja zvočna oz. proba z drugo, če je res to krivo, če ne bi bilo to na laptopu :/
"To je le moje mnenje!!!"

miko 55 ::

poglej če je konektor ok vstavljen
ti je mogoče okoli konektorja plastika počila
stanje samega kabla ko pride iz konektorja ( malo ga okol osi vrti)
poigrajta se z globino konektorja
stik
domače živali obožujejo kable

lp
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvoka ni

Oddelek: Pomoč in nasveti
412093 (1142) Han
»

V čem je problem?

Oddelek: Programska oprema
163038 (2606) opeter
»

Ne dela eden izmed 10ih zvočnikov (2x5.1)

Oddelek: Zvok in slika
7917 (652) nightbird
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016469 (10408) FlamE#7
»

Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
635356 (4353) hyphh

Več podobnih tem