» »

nujna MIDI pomoč (32bit->16bit)

nujna MIDI pomoč (32bit->16bit)

[febo] ::

Glasbeniki vsega sveta združite se in mi pomagejte!

Problem je sledeč: imamo ansambel in ravnokar smo kupl nov synth, ki podpira MIDI, v dobri veri da si bomo na komp v Finale lahko napisali bobne za podlago in jih potem na špilih predvajali preko syntha.

Problem pa je sledeč: sint očitno podpira samo 16bit MIDI... mi pa mamo nekej fajlov že v 32bit
a) je kakšna možnost da se naši 32bit midiji pretvorjo v 16bitne (uporabljajo se itaq samo 4 tipi bobnov... zato mislm da naj ne bi bla ovira... sam še vedno ne vem kako)
b) kako hudiča finale prepričat naj mi exporta midi 16bi -> zdaj boste vsi rekli naj tam v midi options obkljukam 16bit... sam meni se enostavno ne pokaže :/

aaaaaaa... kaj mi je storiti?

Hvala, dobre duše

Djuro ::

Hmm, res je že preteklo nekaj vode, odkar sem se ukvarjal z midijem (sedaj preferiram igranje v živo), ampak kolikor vem, pri midiju ni 16 bitov, pa 32 bitov.

Midi je midi, je pa res, da večina sintov ne zna predvajati midijev, ki uporabljajo več kot 16 trackov.
Če je to to, potem samo shrani midi v formatu 0 (vsi kanali na enem tracku) ali pa 1 (vsak kanal na svojem tracku).

vratar ::

Probaj ne vem če to omogoča z programom VANBASCO KARAOKE PLAYER. Predvajaš jih lahko za spreminjanje pa ne vem.

Če imaš mogoče kakšen podoben program za učenje se priporočam...

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Audigy soundfont ali kaj boljšega-profi???

Oddelek: Pomoč in nasveti
352144 (1767) matrix2
»

MIDI

Oddelek: Zvok in slika
71408 (1339) wonderboy
»

Obdelava zvoka - AMD vs. INTEL

Oddelek: Zvok in slika
312289 (1809) partysound
»

zvočna do 150k