Forum » Programska oprema » kako delno onemogočiti intergrirano zvočno kartico?
kako delno onemogočiti intergrirano zvočno kartico?
JAX ::
jaz mam pa en mejhn razvajen problem :D
mam dve zvočni. ena je intergrirana druga pa je pet kanalna. Na petkanalno mam prkloplen suround system. dela mi pa samo če u biosih onemogočim intergrirano zvočno.
jaz bi pa intergrirano nucu zaradi izhoda za slušalke pa mikrofon odspredi (skype freak pač), ker če jo onemogočim mi tud odspredu ne dela izhod...
a bi se dal kak nardit da bi lahka meu jaz prkloplen suround na ono zvočno slušalke pa odspredi... pa da bi oboje delal???
LP, jaka
mam dve zvočni. ena je intergrirana druga pa je pet kanalna. Na petkanalno mam prkloplen suround system. dela mi pa samo če u biosih onemogočim intergrirano zvočno.
jaz bi pa intergrirano nucu zaradi izhoda za slušalke pa mikrofon odspredi (skype freak pač), ker če jo onemogočim mi tud odspredu ne dela izhod...
a bi se dal kak nardit da bi lahka meu jaz prkloplen suround na ono zvočno slušalke pa odspredi... pa da bi oboje delal???
LP, jaka
Be what you are!
5er--> ::
Omogoči obe, pol pa v windowsih nastavi default tisto, ki ti je bolj pri srcu.
Control panel->Sound and Audio devices->Audio / Voice
Control panel->Sound and Audio devices->Audio / Voice
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12536 (8395) | Janac |
» | Zakaj ne dela zvok?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4609 (2344) | sldcas |
» | 2 zvočni kartici naenkrat?Oddelek: Zvok in slika | 1180 (1098) | ql1max |
» | win 7 zvokOddelek: Programska oprema | 1147 (975) | Kforge |
» | Integrirana zvočna ne dela več??Oddelek: Zvok in slika | 1198 (1033) | kikicar |