» »

T-2 in Alarm

T-2 in Alarm

Mr_Globus ::

Doma imamo alarm, ki nima sirene ampak stalno komunicira preko analogne linije z dežurno službo. Trenutno je zadeva priključena na ISDN modem z analognim priključkom.

Vem, da ima T-2 vmesnike kamor lahko na IP linijo priključiš tudi navadne analogne telefone. Bi lahko priključil gor tudi alarm?

Bakunin ::

..."ISDN modem z analognim priključkom."
...
..."IP linijo priključiš tudi navadne analogne telefone"


naceloma ne bi smelo biti problema, vendar daj raje povprasaj T-2 ter varovalno sluzbo kako je s tem (garancijo in pravne posledice nedelovanja IP telefona).

driver_x ::

@Mr_Globus: če rabiš telefon za alarm, ti ne svetujem uporabe T-2, ker ni rečeno, da ti bo telefon sploh deloval. (meni ne deluje).

NavadniNimda ::

@Mr_Globus: Poglej ta link pod opombo v točki 2:
http://www.t-2.net/povprasevanje_0A.html

@Sammy_73: če s čem nisi zadovoljen, mi lahko na Zasebno Sporočilo pošlješ svojo številko uporabnika in preverim glede telefonije.:|

driver_x ::

@NavadniNimda: Telefon mi nekaj tednov sploh ni deloval, kljub številnim (skoraj vsak dan) klicem na help-desk (Momogrede, prijava težav servisni službi nima popolnoma nobenega učinka). Ko sem se končno pogovoril z odgovornim, je bila stvar rešena v pol ure. Sedaj telefon deluje občasno: kličem lahko zmeraj, ostali pa so se itak že navadili, da me kličejo na mobilca.
Iz kroga znancev/sorodnikov sem bil prvi, ki sem preklopil na T-2. Ostali pa so čakali, kako bodo stvari potekale pri meni. Po videnem so se vsi po vrsti odločili, da obdržijo obstoječe povezave na Telekom + SiOL.
T-2 ima srečo, da posluje z relativno nezahtevnimi strankami. Sam sem zaposlen v IT podjetju, ki posluje v glavnem z drugimi firmami. Če bi do svojih strank imeli tak odnos, kot ga ima T-2, nas že 10 let ni več.

NavadniNimda ::

Ja, očitno otroške bolezni. Sedaj je to očitno že Zgodovina!:|

driver_x ::

Saj razumem, da imaš lahko v IT-ju neskončno problemov, še posebej, če stvari niso odvisne samo od tebe in tvojih rešitev. Bi pa v takem primeru pričakoval malo drugačen odnos / odziv do strank. Fer bi bilo, da bi mi na help-desku povedali, da bo moja zahteva zaradi zasedenosti tehnikov obravnavana v tolikih dneh.
Drugače mi pa (vsaj zaenkrat, trkam na les!) ni žal, da sem preklopil na T-2, saj sem zadovoljen z delovanjem TV-ja in VDSL-a.
BTW, NavadniNimda, a si zaposlen na T-2, na kakšnem mestu?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ISDN to VoIP

Oddelek: Omrežja in internet
122127 (1975) stleoric
»

HD televizor imamo kako izkoristiti?

Oddelek: Zvok in slika
373689 (1689) IVo
»

Kriza! Polne kapacitete ADSLja (in VDSLja?). Ni neta sploh

Oddelek: Omrežja in internet
81438 (1099) amigo_no1
»

Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
18961689 (43061) OmegaBlue

Več podobnih tem