» »

video codeci za suse

video codeci za suse

kljucavnicar ::

zanima me kje dobim codece za gledanje filmov v suse linuxu
sm ze neki probavu z programi totem, kaffeine, noatun pa pri vseh pise da mi mankajo plugini

kaj mi je narediti

qwdl ::

Libxine1-1.1.2-0.pm.0.i686.rpm

verzija za suse 10.1, najdes med Multimedia od Packmana

muzičar ::

Tukaj imaš navodila kako z Yast-om narediš svoj SuSE poln vseh stvari. Preberi si je zelo enostavno in daleč najboljša rešitev. Če imaš SuSE 10.0 poišči na tej strani za 10.0

ja k dam instal se mi pojavi napaka :

Dependency Resolution Failed

K daš install kje? Si naredil vse tako kot ti piše na tisti strani. Tam ti piše čisto vse lepo kako moraš narest. Pojdi lepo počasi čez vse in bo delalo. Nalagaš pa potem prek Yast.

odlicen vodic

hvala

Ni problem. Jaz imam to na SuSE 10.0 praktično vse kar rabim dobim tu. Pa še compilat ti ni treba vse posebi.

markosus ::

Mene pa zanima če je v tem vodiču tudi navodilo za instalacijo tv tunerja z daljincem leadtek winfast tv2000 xp expert?

ne ni

Dodaj tiste source, ki so v vodičo pa z Yast-om pišči če najdeš gonila. Drugače pa mora biti kaj na google.

No glih sm iz dopusta pa je verjeli ali pa ne dolgcajt. Zato sem malo googlljal. Torej karto samo bi ti moral SuSE sam zaznat. Problem je sedaj v nastavitvah. Tukaj imaš eno rešitev. Probaj to in verjetno bo že delalo.

Uf še pred tem pa update-aj kernel (brez zapletov) kar iz teh sourceov, ki jih imaš. Če imaš SuSE 10.0 bi moral potem takoj delati. Predvsem se izogibaj nastavljanju v Yast2. Potem poglej v /dev/dvb če je tam, če je odpri kaffeine in bi moralo delati. Namreč SuSE je zgleda da edina distribucija, ki povoha Leadtek namreč ima gonila točno za to karto (ki na žalost še ne delujejo popolnoma zadovoljivo) tako da res ne bi smel biti problem. Oz. če ne dela avtomatsko si verjetno kaj nastavljal v Yast2 in naredi to kar je opisano v drugem odstavku mojega posta.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linuxov razvoj se pospešuje

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
405511 (3056) Jst
»

Suse 10.0 - Kaj z njim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
536557 (4780) kriko1
»