Forum » Pomoč in nasveti » Težavi pri pošiljanju pošte preko Mobile Outlooka
Težavi pri pošiljanju pošte preko Mobile Outlooka
martinsm3 ::
A je že kdo imel težave pri pošiljanju pošte preko Mobile Outlook (WM 2005) ?
Meni kljub vsem poskusom ne uspe poslati pošte (sprejema normalno) , preko Amisa.
Vedno vrne sledeče : "System Administrator / Invalid message recipients , Your message 'test' was not sent and has been moved to Drafts folder , The following recipients are invalid : xxx@xxx.xx"
Nastavitve so iste kot jih uporabljam tudi na namiznem in prenosnem računalniku :
Account type : imap4 (pop3 , pop3.amis.net - deluje isto)
Incoming mail : imap.amis.net
Outgoing mail : smtp.amis.net
Require SSL connection : vključen (ali izključen , ne igra vloge)
Podpori na Amisu se niti pribljižno ne sanja , kaj bi lahko bilo narobe.
Poskusil sem tudi z accountom na email.si , kjer pa zadeva deluje iz prve , tako , da z samim clientom (WM 2005) ni narobe nič.
Če se je že kdo srečal s podobnim primerom , se priporočam za rešitev , ker bom znorel , da to ne dela tako kot bi moralo.
LP
Martin
Meni kljub vsem poskusom ne uspe poslati pošte (sprejema normalno) , preko Amisa.
Vedno vrne sledeče : "System Administrator / Invalid message recipients , Your message 'test' was not sent and has been moved to Drafts folder , The following recipients are invalid : xxx@xxx.xx"
Nastavitve so iste kot jih uporabljam tudi na namiznem in prenosnem računalniku :
Account type : imap4 (pop3 , pop3.amis.net - deluje isto)
Incoming mail : imap.amis.net
Outgoing mail : smtp.amis.net
Require SSL connection : vključen (ali izključen , ne igra vloge)
Podpori na Amisu se niti pribljižno ne sanja , kaj bi lahko bilo narobe.
Poskusil sem tudi z accountom na email.si , kjer pa zadeva deluje iz prve , tako , da z samim clientom (WM 2005) ni narobe nič.
Če se je že kdo srečal s podobnim primerom , se priporočam za rešitev , ker bom znorel , da to ne dela tako kot bi moralo.
LP
Martin
OmegaBlue ::
Hja ISP-ji imajo tako "tečno" navado da dovoljujejo pošiljanje preko njihovega smtp strežnika samo z njihovega IP naslova, torej ne moreš pošiljati preko Mobitel/Simobil/whatever povezave na prenosni napravi.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
martinsm3 ::
Ja saj ravno v tem je hec , da poskušam preko domačega omrežja pa ne rata.
Dlančnik - > wifi - > router -> kks modem
Dlančnik - > wifi - > router -> kks modem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prejemanje e-pošte drugega ponudnikaOddelek: Omrežja in internet | 4501 (4324) | NoName |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5433 (4822) | Matko |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13495 (10972) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17201 (17201) | Bakunin |
» | Server email.siOddelek: Omrežja in internet | 3216 (3044) | Gh0st |