Forum » Pomoč in nasveti » Kateri bios za Abit kt7a???
Kateri bios za Abit kt7a???
Wolverine ::
Posedujem to plato in si mislim v kratkem kupit TB 1,2Ghz. Zanima pa me, kateri bios dati gor, sedaj ga imam z oznako ww? Zanima me predvsem zato, ker so nakateri imel probleme z dolocenimi verzijami. Se nekaj: kaj bi se zgodilo, ce bi flashal z biosom, ki je namenjen verziji plate 1.3(moja je ziher 1.1)??
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Binji ::
Jst bi si flesal vsaj 3R gor. Sm mel prej ZT pa je jebalo zarad 133MHz vodila. Tvoj je pa se starejsi.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Binji ::
Aja, glede 1.3 BIOSa - ne bi blo dobroPo mojem mnenju odpoved plate do pravilnega reflasiranja.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
JLP ::
Ja jest uporablam verzijo 64 k je najnovejša in dela brez problemov. Z verzijo 65 k je za plate 1.3 se pa raj neb igrov.
Live long and prosper!
BendeR ::
Ok imam enako plato in tudi v1.1 in ti preporočam da ne devaš biosa za v1.3 gor.Ko sem jaz to plato dobo nisem vedo kero verzijo mam in sem lepo inštaliro bios za v1.3 in pol si lahko misliš kaj je blo.Sploh se več ni comp zagnal in sem ga mogo nest na servis:(
Leo ::
Jest mam 64 bios,na isti verziji(1,1)
in dela brez problema,najdu sem se en tweak
k mi je znizu temp cpu do 10 stopinj.In stvar dela fenomenalno (fsb=153)
in dela brez problema,najdu sem se en tweak
k mi je znizu temp cpu do 10 stopinj.In stvar dela fenomenalno (fsb=153)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Award BIOSOddelek: Strojna oprema | 2594 (2045) | Riff |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11481 (7819) | Spajky |
» | KT7A + Athlon XPOddelek: Strojna oprema | 2008 (1542) | Jure2k |
» | Vsi lastniki Abit KT7A POZOR!!!Oddelek: Strojna oprema | 1086 (749) | Slide |
» | Bad News for ABIT KT133/E/A Owners!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4181 (3302) | ChiefThunder |