Forum » Pomoč in nasveti » Ip detaili...
Ip detaili...

Poletnik ::
Pozdrav.
Naredil sem spletno trgovino in nakup je narejen da so podatki poslani naprej na mejl itd... Imam problem ker mi skos ena oseba iz enakega IPa "lažno" nakupuje... A je možno kje zvedeti več podatkov o njem razn pri njegovem ponudniku interneta?
Če se da bi vas prosil da mi poveste kako?
lp
Naredil sem spletno trgovino in nakup je narejen da so podatki poslani naprej na mejl itd... Imam problem ker mi skos ena oseba iz enakega IPa "lažno" nakupuje... A je možno kje zvedeti več podatkov o njem razn pri njegovem ponudniku interneta?
Če se da bi vas prosil da mi poveste kako?
lp
http://www.norestrani.com

france123 ::
Mu pač onemogočiš dostop do spletne strani, ali ga pa preusmeri npr.
na kakšno "čudno" stran.. pa bo mir..
Nekako boš pač moral rešiti tudi takšne in podobne probleme :)
lp
na kakšno "čudno" stran.. pa bo mir..
Nekako boš pač moral rešiti tudi takšne in podobne probleme :)
lp

`ripper` ::
whois x.x.x.x, poglej kdo je registrar, prijavi ga ISPju pa upas da ga bo izucil =)
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

dolegar ::
Najbolje, da njegov ip ignoriraš. Se pravi, da "navidezno" prejmeš naročilo, v resnici pa se tebi mail sploh ne pošlje. Tako bo mislil, da ti nagaja dejansko bo pa bo le sebi tratil čas.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prikaz optimalne poti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7799 (6208) | mauriciofabi |
» | t2 trdi dinamični IP 2 meseca isti IP (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 16460 (14775) | AndrejO |
» | Maltežan za parjenje :) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48858 (45009) | Ramon dekers |
» | Piljenje Leksikona (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9062 (5121) | gzibret |
» | internet-studentski dom LentOddelek: Pomoč in nasveti | 3977 (3630) | seba123 |