Forum » Loža » Je lahko Messenger dosegljiv preko Remote desktopa?
Je lahko Messenger dosegljiv preko Remote desktopa?
Eschelon ::
Evo, za vse znalce...
A obstaja kak postopek, da bi bil lahko kak programček viden tud na remote desktopu - neke vrste super-popup? Za Outlook vsekakor že deluje - ko pride novo sporočilo, se obvestilo pokaže tudi, če imaš full screen RDP. Zdaj bi rad imel isto še za MSN - in začuda bo to uporabno tud za intra-office komunikacijo.
A obstaja kaka stvar, ki kaj takega omogoča?
A obstaja kak postopek, da bi bil lahko kak programček viden tud na remote desktopu - neke vrste super-popup? Za Outlook vsekakor že deluje - ko pride novo sporočilo, se obvestilo pokaže tudi, če imaš full screen RDP. Zdaj bi rad imel isto še za MSN - in začuda bo to uporabno tud za intra-office komunikacijo.
A obstaja kaka stvar, ki kaj takega omogoča?
Vedeti, razumeti, znati.
Eschelon ::
Hmnja, sem upal da je kdo morda že na kaj primernega naletel. Sicer sem se kar namučil z Googlom, pa ni absolutno nič pametnega na voljo. Edina primerna stvar, ki mi zanekrat pade na pamet je, drugi monitor.
Vedeti, razumeti, znati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj programirati?Oddelek: Programiranje | 7086 (4571) | brodul |
» | Povezava DVD-RW iz IDE(ata) na SataOddelek: Pomoč in nasveti | 3087 (2920) | Spajky |
⊘ | Kako hitro onesposobiti človeka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15936 (13154) | imagodei |
» | Mail program proti domenam!Oddelek: Omrežja in internet | 1622 (1455) | ToniT |
» | Živosrebrno hlajenje ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1856 (1338) | rc-car |