Forum » Loža » Muslimanske buče strikes again
Muslimanske buče strikes again
klemen22 ::
Zaradi obilice časa sem malo skočil na Mobitelov Planet (Novice->Zanimivosti). No ena od zanimivosti je ta, da naj bi se v Kazahstanu (če sem si pral zapomnil) iz kure izvalilo jajce na katerem baje piše Alah!! Presrečni "vzgojitelj" oz. farmer po domače naj bi bil presrečen. Je baje že več prič potrdilo da v arabščini piše Alah. Baje bodo sedaj to jajce nekam varno shranili in upajo, da se NE bo pokvarilo.
Da pa to še ne bi bilo dovolj rastočih buč alerta pa je v isti novici tudi napisano da naj bi ne_spomnim_se_kje nek Petelin z arabskim jezikov vzklikal "Islam je velik". No, skratka ni šlo le za navadno kikirikanje, ki bi ga od Petelina pričakovali. No na žalost ni slikovnega gradiva, je pa baje precej prič.
Vsaj jaz si mislim da so to le buče. Zanimivo, da se to valjenje dokaja ravno nekje bogu za leđima v neki odročni vasi nekje v enih gorah.
Moje teorije:
Jajce:
- pomoje je tisti napis napisal nek redneck ko se je jajce že izvalilo. Verjetno s kakšno umetniško žilico.
Petelin:
- morda je kdo zraven petelina govoril iz trebuha in naivne množice so seveda popolnoma obnorele.
Skratka, dobrodošli v deželi BUČ.
Da pa to še ne bi bilo dovolj rastočih buč alerta pa je v isti novici tudi napisano da naj bi ne_spomnim_se_kje nek Petelin z arabskim jezikov vzklikal "Islam je velik". No, skratka ni šlo le za navadno kikirikanje, ki bi ga od Petelina pričakovali. No na žalost ni slikovnega gradiva, je pa baje precej prič.
Vsaj jaz si mislim da so to le buče. Zanimivo, da se to valjenje dokaja ravno nekje bogu za leđima v neki odročni vasi nekje v enih gorah.
Moje teorije:
Jajce:
- pomoje je tisti napis napisal nek redneck ko se je jajce že izvalilo. Verjetno s kakšno umetniško žilico.
Petelin:
- morda je kdo zraven petelina govoril iz trebuha in naivne množice so seveda popolnoma obnorele.
Skratka, dobrodošli v deželi BUČ.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
- spremenil: klemen22 ()
ahac ::
Kaj pa ameriški krompir, ki je imel na sredini (ko so ga prerezal) narisan križ in se je prodajal na ebayu?
Al pa razni kipci, ki se premikajo? To se je še v Sloveniji "dogajal".
Če dost verjameš potem povsod vidiš neke znake...
Al pa razni kipci, ki se premikajo? To se je še v Sloveniji "dogajal".
Če dost verjameš potem povsod vidiš neke znake...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Torej kokoš je izvalila jajce na katerem naj bi bil nekakšen tak napis:
No na ebayu se prodaja tudi še marsikaj drugega še bolj ekstravagantnega.
in se je prodajal na ebayu?
No na ebayu se prodaja tudi še marsikaj drugega še bolj ekstravagantnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klemen22 ()
jype ::
klemen22: ti pejt lepo na Brezje in tam razlagaj o bucah, bodo veliko bolj pripravljeni sodelovati.
jype (šele sedaj sem opazil da nisi jtype): govora je o novici ne o krščanstvu, Brezjah, papežu, nunciju ipd. Torej komentiraj le to novičko.
Poglej tukaj se gre o ekstremih. Dal sem pač ta dva primera glede na to, da me je ta novička ker precej pozabavala ko sem bral to na mobilniku na Planetu.
strictom ::
To je za tebe ekstrem? To je prej idiotizem na višku. Če govorimo o ekstremih pa nisi najbolj na tekočem v zvezi z muslimani.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
krneki0001 ::
Vsaka religija ima svoje mojstrovine - to je tko kot prikazovanje marije in ostale bedarije pri kristjanih - pač morajo vernike na nek način pridobivat in neumni hitro pristopijo, če se povsod o čem takem govori.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se kdo kaj spozna na lastništvo, zemljo in mejniki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21400 (12335) | noraguta |
⊘ | Pištola (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15520 (10988) | St235 |
» | Mletje piščancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9032 (6640) | SomethingEls |
» | kura ali jajceOddelek: Loža | 1921 (1456) | strictom |
» | Kako nastanejo kokošja jajčka in piščančki ter vpliv IT ?Oddelek: Loža | 6232 (3212) | Caligula |