» »

Katero pisalo?

Katero pisalo?

misterzos ::

Torej kateri flumaster vi ponavadi uporabljate za pisat po dvdjih oz. cdjih?
Katero ima najboljše razmerje med ceno in kvaliteto? Se splača ful drage kupovat? In pa katera farba je najbolj primerna za cd-je?

;-) ::

Jaz uporabljam STAEDLER Lumocolor. Debelino F. Barva modra, rdeča, črna, na zeleno mam pa alergijo:D

More pa vsekakor bit {DRY SAFE}:D

jaoo! zaj boš gledal za 200-500sit kako pisalo boš kupo al kaj?

nekdo_02 ::

Jest mam crnega STAEDTLER permanent lumocolor (S), uvozu sm ga iz Nemcije ker je bil tam cenejsi. Pise ful tenko, in zelo lepo, ker sem ga se malce navil da vec barve ven tece, tko da se ne pozna nobenih mikroskopskih odstopanj tudi ko pises na malce gladkjese CD/DVDje. Priporocam Staedtler ker je res dober. Nikoli nisem imel nobenih tezav samo odprl sem pokorvcek in ustvarjal poljubne vijuge nikoli me ni zatajil. Zdej razmislam da bi si kupu se zelenga sam bom pocaku da pridejo novejsi modeli ven da bo tastar model malce cenejsi, k zdej so ful dragi pa za svojo ceno premalo ponujajo.

hooger ::

:D

tantarell ::

Kaj pa če je vse res?8-O :)) :\

opeter ::

Uporabljam družino LUMOCOLOR že nekaj let in sicer sestrico S in bratca M. Ne vem zakaj, ampak na dvoplastne nosilce pišem z bratecom M, na tanjše oz. po kapaciteti manjše medije pa pišem z vitkimi linijami s pomočjo sestrice S. Vedno uporabljam samo in izključno črno barvo, saj nikoli ne veš, kdaj boš moral sosedu presneti CD s fotografijami o pogrebu njegove tašče... samo zamislite se, kako bi izgledal POGREBNE FOTKE TAŠČE JANEZA NOVAKA s pink barvo :\

LUMOCOLOR je dober kolega, sva že večkrat skupaj šla na WC. Zgodilo pa se je, da mi enkrat padel ven iz žepa bratec M, ravno v pisoar, ki sem jo že napolnil z rumeno tekočino. Bemtisveca, če ga takrat ne bi rešil, bi dandanes bil nekje v Dubrovniku ali vsaj v okolici Korčule. SI LAHKO PREDSTAVLJATE, DA BI RAVNO ZDAJ TAM PLAVAL, KO PA NI NE PITNE NE DRUGE VODE??? 8-O
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri kemični svinčnik/pisalo uporabljate?

Oddelek: Loža
408048 (6824) Buljan
»

Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7430836 (20106) bobby
»

Kvaliteten tehnični svinčnik

Oddelek: Loža
279029 (7120) blues1
»

Kater velik LCD? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17017125 (10577) franci
»

Prokleti mostički!