Forum » Mobilne tehnologije » Motorola 525
Motorola 525
janblac ::
pozdravljeni!
prosim če mi lahko kdo pomaga ali pove kaj naj naredim. Na servisu so mi rekli da je napaka na vezju in da se ne da popravit. Zanima me če je možno da je do te napake prišlo ko je bil fon odkodiran z simobila, zdel mobiltel. Če kdo ve kera je najboljša in najcenejša varianta. Najlepša hvala!
prosim če mi lahko kdo pomaga ali pove kaj naj naredim. Na servisu so mi rekli da je napaka na vezju in da se ne da popravit. Zanima me če je možno da je do te napake prišlo ko je bil fon odkodiran z simobila, zdel mobiltel. Če kdo ve kera je najboljša in najcenejša varianta. Najlepša hvala!
qdone ::
zaradi odkodiranja ni moglo priti do napake. ker samo vpišeš kodo in je odklenjen. sam sem ga odklenil in nimam problemov. kaj bi pa lahko bilo pa nevem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | berlingo 1.6 diesel ob odklenitvi se odpre pritljažnikOddelek: Na cesti | 1922 (1646) | andromedar |
» | lg 4xhd bootloader unlock problemOddelek: Mobilne tehnologije | 727 (648) | Tac20 |
» | XBOX360 PomočOddelek: Konzole | 2717 (1802) | borča |
» | Odklep Semprona 140 (AM3) - Problemi!Oddelek: Strojna oprema | 1019 (712) | filip007 |
» | Google bo posredoval podatke omrežij Wi-FiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6997 (5934) | MrStein |