» »

najenostavnejši telefon

najenostavnejši telefon

xlarge ::

Družina se je končno odločila, da kupi babici gsm telefon.

Problem je v tem, da ji do sedaj noben telefon ni ustrezal, ker so vsi imeli bodisi premajhen zaslon, bodisi premajhne tipke, ali pa so bli preveč komplicirani.
Kateri telefon priporočate?
Penzjon paket ni ustrezen, ker ne bi toliko telefonirala, mobi click pa se ne dobi v prosti prodaji (vsaj nikjer še nisem zasledil).

Sami ::

Kateri telefon priporočate?

Katerikoli, moja babica in prababica imata obe mobi. Sploh ne uporabljata zaslona ali pišeta, nastavil sem jima najpomembnejše številke, ki jih kličeta na tipke od 2 do 9 in ko hočeta koga poklicati 2 sekundi držita določeno tipko in to je to.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

roksonm1 ::

ja moja ima neko nokijo in ima nastavljeno enako drži tipko in kliče ali pa ti proporočam kero staro nokijo pejd na servise pa mal poglej
to je moj forum http://rokson.mojforum.si/

milica ::

Zanima me ali ve kdo kako deluje mobi click? Ali je dovolj že samo en pritisk na tipko in ta že kliče ali je kakšen drugačen postopek?
LP!

Calligula ::

Nisem 100% ampak mislim, da ma tri knofe za 3 cifre in potem gre z enim pritiskom na knof.

Poklici na 041 700 700 ki je Mobitelova brezplacna cifra in ti vse razlozijo.

KTr1sk ::

Mene tud zanima če ve kdo model telefona ki vsebuje velike tipke in dokaj velik zaslon, rabim ga za ata, hoče pa velike tipke, ker ima bolj debele prste in že bolj slabo vidi, sploh pa brez očal :P
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KTr1sk ()

R33D3M33R ::

Nokia 1100.
Enostaven in zanesljiv. Ima dolgo dobo baterije. Moja babica ga je kupila pred časom (oz. jaz sem ga kupil zanjo) in je prav navdušena na njim. Je poceni (15.000 SIT) in je po mojem daleč najboljši za svojo ceno. Nima nekih modernih funkcij, ampak vseeno je zakon.
Tudi sam ga imam :)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Mr_Globus ::

Potrjujem - 1100 je zakon. Baterija mi zdrži malo več ko 1 teden.. padu mi je že prakrat na beton pa še vedno dela8-) Najbolše pa je, da mi ga ni škoda, ko stane samo 50EMU in ga komot nesem na plažo :D

KTr1sk ::

to sem hotel slišat, se bomo odločili za tega, danes je bil v reklami od bigbanga za 11.900 sit tako da se res splača
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telefon za starejše

Oddelek: Mobilne tehnologije
245536 (1046) Zodiac
»

Dumb telefon z lučko in FM radijem

Oddelek: Mobilne tehnologije
142842 (2398) Redneck