Forum » Igre » Tony Hawk`s Pro Skater2 REKORDI
Tony Hawk`s Pro Skater2 REKORDI
Caboose ::
kolko mate rekord v posameznih sobah in koliko naspljoh? Me zanima saj sem sam zagnan tonček skater..
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
DrSergioDJ ::
25biljard198milijonv400tisoc390in1 piko imam na ''school'' sobi
za dokaz mi piši na email
...
DrSergioDJ ::
25biljard198milijonv400tisoc390in1 piko imam na ''school'' sobi
...
Caboose ::
SERGIO.....ARE YOU SHITTING ME???
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
iCe ::
Toncek Sokolov je vse !
Jst mam brez vseh cheatov na Venice Beachu nekje okol 1.080.000, drugace pa se da s 'perfect balance' narediti neomejene rezultate. Ampak ni fore. Le kdo bi verjel 60.000.000 ali se vecjim stevilkam.
Venice Beach je ful primeren za doseganje rezultatov okoli milijona. Za eno kombinacijo trikov niti ni prevec tezko dobiti 250 do 300.000.
Ste drugace ze obrnili igro z vsemi skaterji?
LP, iCe
Jst mam brez vseh cheatov na Venice Beachu nekje okol 1.080.000, drugace pa se da s 'perfect balance' narediti neomejene rezultate. Ampak ni fore. Le kdo bi verjel 60.000.000 ali se vecjim stevilkam.
Venice Beach je ful primeren za doseganje rezultatov okoli milijona. Za eno kombinacijo trikov niti ni prevec tezko dobiti 250 do 300.000.
Ste drugace ze obrnili igro z vsemi skaterji?
LP, iCe
orkan ::
naj mi eden pove!!
Sem v oni sobi NEW YORK ali nekaj takega, pa nikakor ne najdem nobenih skrivališč, pobral sem že vse črke, pa majnkajo mi še oni kovanci enega nikakor ne najdem!! Naj mi nekdo malo pove kje kaj je!!
Sem v oni sobi NEW YORK ali nekaj takega, pa nikakor ne najdem nobenih skrivališč, pobral sem že vse črke, pa majnkajo mi še oni kovanci enega nikakor ne najdem!! Naj mi nekdo malo pove kje kaj je!!
Lp Orkan!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | potovanje - zda (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9815 (4823) | GupeM |
» | Snap začel kotirati z več kot 45-odstotno rastjoOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9926 (7794) | bobby |
» | Kvaliteta življenja v Floridi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23335 (18475) | Dejan_007 |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20076 (12656) | filipc |
» | Nič več anonimk z laserjiOddelek: Novice / Zasebnost | 3064 (3064) | Keyser Soze |