Forum » Igre » CoD2 + 6800NU
CoD2 + 6800NU
prix ::
Ellow!
Pred kratkim sem nabavil 6800NU, ki je na začetku dosegla 9100 markov v 03, sedaj pa sem jo pripravil do 11640 markov. V načrtu imam še Vmem mod, ki bi naj iz kartice iztisnil okoli 12500markov. Temperature so do 50°C pri 3d aplikacijah (igram samo cod2).
Sedaj pa moj problem.
Pri CoD2 imam nastavitve 1024x768 60Hz 2xAA Anisotropic vsync=off in maxfps 125
Ko strelam padajo FPSji do -5, ko sem pa v dimu in strelam pa tudi do -50. Mislim da bi morala kartica držat konstantnih 125FPSjev, ali pač?
Je že oz ima kdo podoben problem?
Pred kratkim sem nabavil 6800NU, ki je na začetku dosegla 9100 markov v 03, sedaj pa sem jo pripravil do 11640 markov. V načrtu imam še Vmem mod, ki bi naj iz kartice iztisnil okoli 12500markov. Temperature so do 50°C pri 3d aplikacijah (igram samo cod2).
Sedaj pa moj problem.
Pri CoD2 imam nastavitve 1024x768 60Hz 2xAA Anisotropic vsync=off in maxfps 125
Ko strelam padajo FPSji do -5, ko sem pa v dimu in strelam pa tudi do -50. Mislim da bi morala kartica držat konstantnih 125FPSjev, ali pač?
Je že oz ima kdo podoben problem?
-------------------------------------------------
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
iggy ::
Narobe imaš naštimane nastavitve za grafiko. Spremeni v nastavitvah iz directx 9 na 7 če še nimaš.
Hey, you're fat!
mam dx7
stock ::
Pa to je logicno, graficna kartica ima v dimu veliko vec tekstur,... za izracunat, posledicno pade fps.
miwche ::
ukaz maxfps ne pomeni, da boš v vseh primerih imel toliko slik na sekundo, temveč da ne boš nikoli presegel toliko slik na sekundo. imel boš maximalno 125, včasih glede na razmere na monitorju tudi manj.
A daj, a res ? :)
No nevem, ampak po sceni se hvalijo ljudje da imajo s 9800pro konstantno 125FPSja...
Sicer nevem.... mogoče z AA in AF izključenim ampak nevem... ?
No nevem, ampak po sceni se hvalijo ljudje da imajo s 9800pro konstantno 125FPSja...
Sicer nevem.... mogoče z AA in AF izključenim ampak nevem... ?
miwche ::
jah, kot praviš, lahko da se le hvalijo.
ampak če hočeš imet FPSje pol pa seveda izklopi vse bonbončke tipa AA in AF.
ampak če hočeš imet FPSje pol pa seveda izklopi vse bonbončke tipa AA in AF.
Ajvan ::
zakaj hudimana je važn tistih par fpsjev gor al pa dol?
a ni bl bistveno da se da igro normalno igrat in pri 75fpsjih jo nedvomno lahko
a ni bl bistveno da se da igro normalno igrat in pri 75fpsjih jo nedvomno lahko
Najbl neumn se najbl dere
Ellow!
Ker pri MP šteje vsak FPS.... Posledično je s spreminjanjem FPSja povezan vecji ping....
Vec kot imas FPSja... hitreje strelas, dal lahko skocis ( beri CoD2 usa modded Q3A engine ) itd...
No sej sem se mal igral s configom in prisel do nastavitev v katerih pade FPS do max 105, ampak se useen nisem zadovoljen... bomo vidli no :D mogoče za performance razkiram še kaj kvalitete.
:)
Ja za resno igranje (clan) potrebujes performance ne pa kvaliteto in dx9 in podobne bonbončke :)
=D
Ker pri MP šteje vsak FPS.... Posledično je s spreminjanjem FPSja povezan vecji ping....
Vec kot imas FPSja... hitreje strelas, dal lahko skocis ( beri CoD2 usa modded Q3A engine ) itd...
No sej sem se mal igral s configom in prisel do nastavitev v katerih pade FPS do max 105, ampak se useen nisem zadovoljen... bomo vidli no :D mogoče za performance razkiram še kaj kvalitete.
:)
Ja za resno igranje (clan) potrebujes performance ne pa kvaliteto in dx9 in podobne bonbončke :)
=D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cod 2-------->fps-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17661 (9931) | DiaMonDer |
» | 8800GTX.. cod2 problemOddelek: Strojna oprema | 2795 (2121) | 823483 |
» | 8800GTX Ultra ne dela kot bi moralaOddelek: Strojna oprema | 2241 (1296) | ;-) |
» | FPS ne grejo več kot 60. Razen pri eni igri... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6100 (5145) | Tilen |
» | GeForce 7600 GTOddelek: Kaj kupiti | 2603 (1386) | Being cool |