Forum » Zvok in slika » Bs player-zvok
Bs player-zvok
soso ::
Dan!
Problem z Bsplayer-jem. Zdaj mam tega 2.0 pa prej na 1.36 je blo isto. Imam 5.1 sistem.Pri nekaterih filmih mi delata prednja dva zvocnika + sub ,pri drugem filmu prednja zvočnika +sub+center , pri enem tretjem pa vsi ! Kaj bi blo tukaj narobe?A ima to kaj veze z nastavitviju v Bs playerju pod avdio-intervideoAC3? Ker tam oznacim 6 speaker mode (5.1) sam mi ne ostane ,se sam spet zbrise! Prosim za pomoč!!! LP
Problem z Bsplayer-jem. Zdaj mam tega 2.0 pa prej na 1.36 je blo isto. Imam 5.1 sistem.Pri nekaterih filmih mi delata prednja dva zvocnika + sub ,pri drugem filmu prednja zvočnika +sub+center , pri enem tretjem pa vsi ! Kaj bi blo tukaj narobe?A ima to kaj veze z nastavitviju v Bs playerju pod avdio-intervideoAC3? Ker tam oznacim 6 speaker mode (5.1) sam mi ne ostane ,se sam spet zbrise! Prosim za pomoč!!! LP
Ah ni nam lahko!!!
jan01 ::
Problem je najbrž pri mp3 dekoderju.
Med predvajanjem filma pri bsplayerju izberi možnosti->filtri in naredi printscr, nekam uploadi sliko in podaj link.
Drugače pa katere kodeke imaš vse inštalirane? Samo ffdshow->potem pri njemu pod audio decoder properties pod razdelkom Codecs najdi MP3 in spremeni.
Med predvajanjem filma pri bsplayerju izberi možnosti->filtri in naredi printscr, nekam uploadi sliko in podaj link.
Drugače pa katere kodeke imaš vse inštalirane? Samo ffdshow->potem pri njemu pod audio decoder properties pod razdelkom Codecs najdi MP3 in spremeni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki in receiver (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20975 (18685) | car100 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16667 (10606) | FlamE#7 |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11345 (5153) | Sarimner |
» | Hišni kino [nakup]Oddelek: Kaj kupiti | 3143 (3143) | Scarface |
» | SbLive! 5.1 in DTT2200 - kaj nardit da bi delu center?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1556 (1487) | Putimir |