Forum » Omrežja in internet » webmail
webmail
Pro ::
Obstaja kakšna ugodna varianta webmaila z lastno domeno?
Ali pa kakšen free webmail, ki podpira pošiljanje maila pod drugačnim e-mailom?
Ali pa kakšen free webmail, ki podpira pošiljanje maila pod drugačnim e-mailom?
- spremenil: Pro ()
Očitno nisem bil dovolj jasen. Imam registrirano domeno. Sedaj pa bi rad, da bi prejemal in pošiljam mail preko neta (webmail - torej kjerkoli že sem) s te domene. Potrebujem torej samo en e-mail.
fizolcek ::
Pro: ocitno te ne razumejo, katerega ponudnika pa imas za dostop do neta? Mislim da je normalno da ti pri ISPju naredijo postni predal na tvoji domeni, webmail pa tudi v vecini imajo.
Sandoval ::
MSN ima za beta userje na voljo webmail za tvojo domeno.
Pač v mail dostopaš kot v hotmail, s tem da imaš *@tvoja.domena
Pač v mail dostopaš kot v hotmail, s tem da imaš *@tvoja.domena
Kr3nU_X JAZZ-WA Sandoval
Sandoval: Kako postanem beta uporabnik?
fRiK0: Sicer to kar iščem, ne morem pa pošiljati priponk zraven!
fRiK0: Sicer to kar iščem, ne morem pa pošiljati priponk zraven!
fizolcek ::
Pro: Siol ima webmail, webmail.siol.net , posljes jim dopis da bi rad ta pa ta naslov na tvoji domeni, potem pa se na Trieri oz. tam kjer imas DNS uredis da preusmerijo posto na Siol. Ker imas verjetno ADSL mas lahko 4 predale, tako da te to pride zastonj.
Sandoval ::
Pro
povabilo moraš dobit - jaz sem žal vse razdal, če pa dobim ti lahko pošljem(verjetno boš prej dobil drugje).
sicer pa jih imamo vsi, ki smo uporabljali msn 8 beta
povabilo moraš dobit - jaz sem žal vse razdal, če pa dobim ti lahko pošljem(verjetno boš prej dobil drugje).
sicer pa jih imamo vsi, ki smo uporabljali msn 8 beta
Kr3nU_X JAZZ-WA Sandoval
edini ::
Pro
ce je ed-mail to kar isces, se obrni na administratora (admin at ed-mail.net), mu opisi kaj zelis (priponke, mogoce se kaj druga) in verjetno bo to tudi sprogramiral.. ko bo imel cas :)
ce je ed-mail to kar isces, se obrni na administratora (admin at ed-mail.net), mu opisi kaj zelis (priponke, mogoce se kaj druga) in verjetno bo to tudi sprogramiral.. ko bo imel cas :)
01100101 01100100 01101001 01101110 01101001
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: edini ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275723 (20654) | Matko |
» | avtomatsko vrnjen emailOddelek: Pomoč in nasveti | 2196 (1991) | Spajky |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5427 (4816) | Matko |
» | Kateri free mail je "najboljsi" ?Oddelek: Omrežja in internet | 2873 (2380) | Ashrack |
» | siol-mail problemOddelek: Omrežja in internet | 2484 (2083) | Marko007 |