Forum » Slo-Tech » Slo-tech server
Slo-tech server
SubOrbit ::
halo!
Zanima me samo, kako zgleda ohisje od slo-tech serverja...
Je to mogoce en mini-tower z nalepko "intel pentium inside" v spodnjem levem kotu?
Ker vsi ostali racunalniki tam imajo gor nalepke, ki pravijo, da verjetno niso slo-tech server...
Zanima me samo, kako zgleda ohisje od slo-tech serverja...
Je to mogoce en mini-tower z nalepko "intel pentium inside" v spodnjem levem kotu?
Ker vsi ostali racunalniki tam imajo gor nalepke, ki pravijo, da verjetno niso slo-tech server...
- spremenil: Thomas ()
rc-car ::
Na infosu je bil razstavljen stari server. Po mojem ni ta nic kaj prevec drugacen...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Matek ::
Jaz sicer ne vem, je pa bilo nekaj govora, da je AMD platforma, tak da glede tiste nalepke ne vem...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
R0K ::
aha, kot so rekli majo not enga AMD k-6 500mhz .... pa link pr telemachu...druga pa nevem več....
......ne to pa ne vrjam da majo server v MINi towerju ???? ali pač ?!
......ne to pa ne vrjam da majo server v MINi towerju ???? ali pač ?!
Sergio ::
ne, v mini towerju pa res nimamo strežnika
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
rc-car ::
Pa upam, da v midi tudi ne..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
SubOrbit ::
sergio: a mi lahko pol poves, kako zgleda...
sem bil vceraj v "centrali", pa sem malo gledal, pa je bila na vseh drugih racunalnikih telemach nalepka (vsaj pomojem)...
na enem je gamaMM nalepka...
imate mogoce rack ohisje? eno je bilo tako, brez nalepk...
pa videl sem kabel (UTP), ustekan v switch (mislim da je bil switch no... nisem gledal prevec oznak), na katerem je pisalo SLO TEH brez c
daj prosim, povej, kako zgleda, pa kje stoji (na sredi sobe?)... da ga drugic malo pobozam in zmolim "kak ocenasek ali dva" (martin krpan(tm)) za svetlo prihodnost
sem bil vceraj v "centrali", pa sem malo gledal, pa je bila na vseh drugih racunalnikih telemach nalepka (vsaj pomojem)...
na enem je gamaMM nalepka...
imate mogoce rack ohisje? eno je bilo tako, brez nalepk...
pa videl sem kabel (UTP), ustekan v switch (mislim da je bil switch no... nisem gledal prevec oznak), na katerem je pisalo SLO TEH brez c
daj prosim, povej, kako zgleda, pa kje stoji (na sredi sobe?)... da ga drugic malo pobozam in zmolim "kak ocenasek ali dva" (martin krpan(tm)) za svetlo prihodnost
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SubOrbit ()
Tomi ::
Ohišje bo, ko bo kot je treba, v racku in bo nasplošno sekalo. Poleg tega, v kakšni družbi se bo nahajalo
Lahko pišete dedku Mrazu in pa Božičku, da nam prineseta nov server.
Lahko pišete dedku Mrazu in pa Božičku, da nam prineseta nov server.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon HD 5970 in 5770 v Eyefinity izdajiOddelek: Novice / Grafične kartice | 8432 (7582) | PrimozR |
» | Samogradnja namizdnega PC-jaOddelek: Kaj kupiti | 1115 (895) | rodniy |
» | Pelti (ja še enkrat)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1047 (895) | exe |
» | Let me introduce my self, I`m SLO-TECHOddelek: Slo-Tech | 1552 (1266) | dexter |
» | IŠČEM NAJ IDEJO ZA HLAJENJEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1134 (957) | kayot |