Forum » Strojna oprema » Radeon 9800SE - ne dela
Radeon 9800SE - ne dela
Slayer69 ::
Hello!
Grafična je radeon 9800se softmodana na 9800pro, ostalo ni bilo nič navito (priskrbel sm ji tudi malo bolše hlajenje). Vse to sm naredil že takoj po nakupu in delala je leto in pol brez problema (nobenih artifaktov ne nič), sedaj pa kar na lepem crknila (samo črn ekran). Sprobal sem jo potem tudi v drugem računalniku in je isto ...
Sedaj pa me zanima če se komu sanja kaj bi lahko bilo oz. če se je komu to že zgodilo (crknil kak čip?) . In ali se v takih primerih sploh da kaj popravljati ali je potreben pač nakup nove...
Grafična je radeon 9800se softmodana na 9800pro, ostalo ni bilo nič navito (priskrbel sm ji tudi malo bolše hlajenje). Vse to sm naredil že takoj po nakupu in delala je leto in pol brez problema (nobenih artifaktov ne nič), sedaj pa kar na lepem crknila (samo črn ekran). Sprobal sem jo potem tudi v drugem računalniku in je isto ...
Sedaj pa me zanima če se komu sanja kaj bi lahko bilo oz. če se je komu to že zgodilo (crknil kak čip?) . In ali se v takih primerih sploh da kaj popravljati ali je potreben pač nakup nove...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ati ali geforce (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8372 (6454) | Razerzone |
» | Vrednost radeon 9800 XT??Oddelek: Kaj kupiti | 1488 (1235) | Icematxyz |
» | Katero grafično kartico naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5204 (4385) | ross|e20 |
» | Ali bi koga zanimala grafična POWERCOLOR Radeon 9800SE,.... za 37.000 sit??Oddelek: Kaj kupiti | 2367 (1410) | VASkO |
» | Nakup nove grafične kartice... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4243 (3337) | Caligula |